Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sokan bosszankodunk, a face...

Pálffy Tibor2 kérdése:

Sokan bosszankodunk, a face letilt valamiért. Nem amikor bejegyeztük, hanem napok, hetek után. Így nem tudjuk, melyik írásunk, v. képünk zavarja meg a rendszert. Mikor léphetünk kapcsolatba a működtetőjével?

Figyelt kérdés
Ha esetenként konkrét visszajelzést kapnánk, még okulhatnánk, vagy vitatkozhatnánk. A Manneken Pis-t (Brüsszel) szexuális tevékenység miatt tiltotta le ...

2023. okt. 22. 17:21
 1/1 Szervizmérnök úr ***** válasza:
66%

Az is lehet, csak azért tilt le, mert kezdetetben megadsz pár minimális infót a fiókhoz, de a későbbiekben folyamatosan zaklat, egyre több személyes dolgot akar megtudni.

Ha te nem vagy együttműködő, eltakarít.

Ha hozzászólsz valamihez, ami nem tetszik egy balliberálisnak, akkor is elsüllyeszt.

Ez ilyen, egy rakat szar, el kell felejteni!

Egy időben én is csak azért regisztráltam, mert voltak fórumos linkek, másképp egyszerűen nem tudtam ránézni sem. De azután jöttek a gondok, annyira viszont engem sem érdekel. Mindennek van határa.

2023. okt. 22. 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!