Milyen büntetésre számíthatok én ha a párom vezette autónkat (édesanyám autója) velem az anyósülésen (páromnak nincs jogosítványa)?
A hatosag felrevezetese is buncselekmeny. ;-)
"Átengedtem a vezetést páromnak mert nem hajlandó hagyni nőt vezetni." Hatalmas red flag. Azert en ezen nagyon elgondolkoznek. Azon is, hogy jogositvany nelkul vezet. Narcisztikus pszichopata viselkedesmod mind a ketto. Ha meg is uszod MOST, kesobb mar nem biztos. Szerintem kuka. Meg idejeben.
"Átengedtem a vezetést páromnak mert nem hajlandó hagyni nőt vezetni."
Én inkább ezen gondolkodnék el, a legokosabb lenne minél elöbb otthagyni, mielött komolyan bántalmazni kezd.
Egyébként a jogosítvány nélküli vezetés büncselekmény, jogosan kapták el.
Töled meg elveszik a jogosítványt, mert tudatosan támogattad - ez is jogos.
Ha hazudsz, akkor csak még jobban belemászol a ...ba
"Átengedtem a vezetést páromnak mert nem hajlandó hagyni nőt vezetni."
Odafelé nem volt ez neki probléma? Sok eszetek van
Világ bohócai vagytok🤣 Az egyiknek nincs jogsija, és úgy vezet, a másik meg friss jogsival, gyógyszer mellékhatás miatt vezetésre alkalmatlan állapotban ül volán mögé. A rendőrségen szerintem még most is csapkodják a térdüket a nevetéstől.
A legszomorúbb, hogy egyáltalán nem érted, érzed a dolog súlyát, csak azon kattogsz, milyen hazugsággal lehetne megúszni a büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!