Ittas vezetés miatt élvezték a jogosítvány, ráadásul össze is törtem a kocsim! Mire számíthatok, mikor kaphatom vissza a jogosítványom?
Az ittas vezetés nem szabálysértés, nem táblázatból nézik ki a fix büntetéseket, mint pl gyorshajtás esetén, bíróság dönt a büntetés mértékéről, figyelembe véve különböző tényeket adatokat.
A figyelembe vett adatok függvényében pénzbírság, és vezetéstől eltiltás biztos, de a mérték változó, itt fölösleges érdeklődni, van egy minimum és egy maximum érték, a többi a bírótól is függ (ittas vezetés, közúti baleset okozása, közlekedés rendjének megzavarása, stb)
Az biztos, hogy a jogosítványt nem adják egyszerűen vissza, az utánképzés díja sem lesz kevés, de ittas vezetés miatti jogosítvány bevonás esetén kötelező.
Mennyi volt va szint? Szabálysértést vagy bűncselekményt elérő mértékű?
A baleset súlyosító tényező akkor is, ha csak magadban és a saját járművedben okoztál kárt.
Remélem végleges lesz.
Ez azt jelenti, hogy lekorábban tíz év után próbálkozhatsz felülvizsgálattal.
buszra üljél csíra, viheted magaddal a kannásbort az útra!
részegen balesetet okoztál, szerintem ennyi neked bőven ekég a vezetésből, ne akarj újra jogsit.
6-os hogy az ördögbe lett nulla százalék?
A véleményem azonos a többivel, egyebekben meg tényeket írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!