Üdvözletem! Augusztus elsején kapom vissza a jogosítványomat, kötelező utánképzésen kell részt vennem amire a héten jelentkezem. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
10 hónapos eltiltást kaptam, szeretnék túl esni ezen az utolsó megpróbáltatáson is. Enyhe értéket fújtam. Egyszerre, egymás utáni napokon lehet ezt elvégezni? Kb. hány alkalmat ölel fel? Feltárás után nagyjából mennyi idő? Válaszokat a már túl esett sorstársaktól előre is köszönöm.2024. febr. 20. 09:06
1/3 Paczalos István válasza:
Szerintem keményebb vizsgákra készülj
2/3 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom, hallottam már mindenfélét. Azért is lenne jó egy már átesett sorstárs gondolata a dolgokról. :)
2024. febr. 25. 15:29
3/3 anonim válasza:
Szia! Egy 55 pontos KRESZ tesztet kell kitölteni majd vezetni és a pszichológus hölggyel beszélgetni. Az 55 pontos KRESZ kérdései olyanok mint az e-titán e-learning rendszerben lévő kérdések egy-két kérdést leszámítva mert előfordult a vizsgán olyan amivel nem találkoztam még. A 3 pontos kérdések képei modernebbek mint az e-titán-ban de érthetőek. A szerinted helyes válasz megjelölésével még nem léptet tovább a rendszer, így van lehetőség korrigálni. A vezetés teszt annyiból áll, hogy a vizsgabiztossal vezettek a környéken, ha látja rajtad, hogy tudsz vezetni és nem sértesz KRESZ szabályt át fog engedni, majd ha minden jól sikerült beosztanak a III-as csoportba, amennyiben nem ittas vezetésért vették el a jogsid, ha igen akkor III-as csoport plusz ittas vezetők csoportjába osztanak be. Sokan vannak a III-as csoportba így várólistára kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!