Kanyarodás közben lenyomva tartom a kuplungot, mert félek hogy lefulladok a lassulás miatt. Ezt jól érzem, hogy veszélyes?
Figyelt kérdés
Hogy kéne ezt csinálni jól?
Oktatóm annó nem szólt rám amikor kanyar végén emelem fel a pedált (kettesbe) sosem. Tehát szerintem rosszul tanultam meg ezt. Jól érzem?
ápr. 10. 19:02
11/13 anonim válasza:
Ha egy 500 lóerős kocsiban a gázt nyomod kanyarodáskor tövig, akkor az biztos katasztrófa.. (akkor már inkább a kuplungot nyomd:)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az utóbbi hetekben 90%-ban sikerült tudatosan leszoktatni magam erről. Mert legtöbb ember azt mondta, írta, hogy ez nem jó.
Rájöttem, nem fullad le kettesben a kocsi, igazából ettől paráztam mindig. Kipróbáltam mi az a minimalis sebesség aminél már le kell nyomni, nehogy kárt okozzak vagy lefulladjak. Rá kellett szánni az időt.
#10 úgy emlékszem vizsga alatt csináltam ilyet, de nem buktam meg, elsőre átmentem.
Jogosítvány szerzés után 4 évig nem vezettem, így halványak az emlékek.
ápr. 24. 22:00
13/13 anonim válasza:
10-es vagyok. Nem értem, hogy miért 0%-ra értékelték a válaszom. Már eltörölték ezt a hibapontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!