Ez sokak szerint miért veszélyes?
Nem szoktam hangoztatni, vagy dicsekedni vele, viszont ha szóba kerül (mert amikor közlekedés a téma, akkor hirtelen mindenki nagyon tud vezetni) akkor nem is tagadom. Általában azok szólnak le, akik nem is ültek mellettem soha.
A lényeg, hogy én autópályán ha az út és a látási viszonyok, valamint a forgalmi helyzet lehetővé teszi én felveszek egy 160-as tempót és akik eddig ültek mellettem soha nem panaszkodtak, hogy életveszélyes lennék, sőt van, aki el is aludt.
Van egy kollégám, aki ugyanilyen körülmények között 120-szal halad, miközben mellette ülve többször elmondom magamban, hogy oké, most megdöglünk mindjárt (bizonytalan sávváltások, nem előrelátó vezetés rutintalanság). Tekintve, hogy ő ennyivel megy, ez teljesen rendben van, biztonságos.
Nekem nincs bajom azzal, ha valaki lassabban megy, mindössze ezt így felszínes hozzáállasnak érzem.
Mi a véleményetek?
Még nem volt elsőkerék durrdefekted.
Nekem már volt 140-nel. Meg tudtam fogni a kocsit, de ha van mellettem valaki biztos, hogy elsodrom.
Mire megálltam a leálló sávon, fémtiszta volt a felni.
A gumicafatokat több száz méterre elhagytam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!