Ha a gyalogos már le lépett a zebrára, de én átmentem előtte, akkor milyen problémam lehet?
Figyelt kérdés
Tudom figyelmetlen voltam és mindnekivel előfordul.?!2024. márc. 25. 10:23
31/32 anonim válasza:
#30 Amúgy ilyenkor forgalmi vizsgán pl. simán megbuktatnak, ha nem lépésben közelíted meg. Értem én, amit mondasz, igazad is van, és a gyakorlati életben teljesen normálisan álltál a dologhoz, de papíron amúgy igen, takar a bokor, sötét vagy köd van, meg kell állni. Senki nem fog megállni, de papíron meg kéne.
32/32 bazaltkaroly válasza:
#31 Én mindig lelassítok, nem érdekel, ha mögöttem nyomulnak, dudálnak, akkor is megállok. De szerencsére nem szoktak ilyet csinálni.
Egyébként gyalogosként, én mindig megállok a zebra előtt, és megvárom, amíg az autós lassítani kezd. Főleg ha takarásban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!