Aki ezen röhögőfejezik, az miben látja a megoldást?
Épp olvasom, hogy hosszútávú terv, hogy el akarják bontani a Nyugati téri felüljárót. Erre valaki bekommenteli, hogy akkor a Lehel tér irányából a Deák tér felé haladó autók hogy fognak eljutni? Egy sávon és ezáltal hatalmas dugót generálva?
Erre ilyenkor többen is egy röhögőfejet tesznek "lájkjuk jeléül" kb ugyanúgy, mint amikor valaki ellenzi a Ferenciek tere alatti aluljáró betömését is, mert az is inkább növeli, mint csökkenti a dugót. Ez is kap jónéhány röhögőfejet.
Kérdezem én: a dugónövelő újítások miatt aggodalmukat kifejező bejegyzésekre akik röhögőfejeznek, azok miben látják a problémára a megoldást?
(A végletekig nem lehet száműzni az autókat a közutakról.)
„(A végletekig nem lehet száműzni az autókat a közutakról.)”
Pedig ha az EU-n és az ökoterroristákon múlik, akkor ebbe az irányba fogunk haladni. De az is lehet hogy előtte már fél Európa éhen fog pusztulni, akkor meg azért lesz kisebb az autóforgalom.
A felüljárón most is egy sáv van irányonként, szóval értelmetlen az a hozzászólás.
Egyébként én nem látok problémát a tömegközlekedés fejlesztésében a város belsőbb területein, pont az lenne a cél, hogy ne menjenek be annyian autóval.
Lehet, a röhögőfejesek a motorosok, bringások, vagy bármely egyéb kisebbség, az autósokkal szemben. Vagy simán gyalogosok.
Zukorberg kitermel a vacak oldalával jópár millió paranoiást.
És akkor még nem is működik hibátlanul, 1000 szám van tele buggal a face, konkrétan nálam is hibás, nem kicsit.
Azért azon tudok nevetni amikor olyanokat látok felháborodni akik utoljára 30 éve osztálykiránduláson jártak a Nyugatinál. Vagy vidékieket akik a világ végéről autóznak be a belvárosba.
A megoldás szerintem az lenne, hogy aki tudja tegye le az autót és üljön át tömegközlekedésre.
Körülbelül 30 éve téma, hogy a megnövekedett forgalom nem tartható fenn, 30 év lett volna lépni ez ellen, előre borítékolható volt, hogy szopás lesz a vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!