Ha valakit elkapnak ittas vezetéssel hova viszik utána a kocsit?
Figyelt kérdés
febr. 20. 21:15
2/6 anonim válasza:
Sehova. Otthagyják ahol van, figyelik merre megy az ittas sofőr és pá.
3/6 anonim válasza:
Alapvetően ottmarad az autó, de ha nem megfelelő helyen állították félre, akkor hivatalból elvitetik az autót egy közeli telephelyre aminek díját persze a tulajdonosra terhelnek ha megy szépen átvenni az autót. Ha X időn belül nem váltja ki aminek nem tudom pontosan mi a határideje akkor onnan átviszik egy másik telephelyre ahol még van X idő kiváltani, aztán ha akkor sem jelentkezik érte a tulaj akkor szépen elárverezik, és ha az árverésen nem megy el annyiért amennyibe kerülne az elszállítási költség, tárolási költség meg a sok más tudom is én milyen díj akkor a különbözetet a tulajnak kell megfizetnie amit be is hajthatnak.
4/6 MGéza válasza:
A sofőr nyilván nem mehet vele tovább, de telefonálhat és ott maradhat amíg nem jön valami ismerős aki hazaviszi.
5/6 anonim válasza:
Mikor a kollégámat elkapták a falujában, annyit még megengedtek neki, hogy az út szélére félreálljon a kocsival, aztán vitték a legközelebbi városba vérvételre. Vissza már nem hozták. A kocsi ott állt estig, aztán a kolléga szolgálatváltás után visszament érte, és hazavitte. (Utána is járt vele, jogsi nélkül, állandóan ittasan. Úgy emlékszem, akkor még nem járt letöltendő ilyen esetben.)
6/6 anonim válasza:
Nálam úgy volt, hogy mondtam nekik engedjék meg hazavigyem.. Mondják azt nem lehet, hívjak valakit. De mondom késő este van mégis kit hívnék? Mondtam legalább akkor annyiban segítsenek már, hogy egy rendőr haza vigye. Ebben sem akartak segíteni. Pánikoltam, mást nem tudtam kitalálni. Végül a kartárs annyit mondott "most kb. 3 órán keresztül még bent leszek, mert papírmunka van, addig nem megyek ki. De ezzel vegyük úgy nem mondtam semmit". Mondtam neki, oké, köszi, értettem. És elrohantam a kocsiért és haza vittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!