Ha parkolásnál nekem jöttek mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Egy parhuzamos parkoloban hagytam egy ejszakára az automat és mikor másnap odamentem annyit láttam h valaki úgy nekem jöhetett hogy a rendszam táblám is lefordult kicsitfebr. 17. 14:12
11/13 A kérdező kommentje:
Hat ezek nagyon pozitivak😅 szerencsere nem vagyok ez a tipus egesz konnyen belenyugodtam, ez egy ilyen vilag ilyen is marad.
febr. 18. 00:16
12/13 anonim válasza:
Nyolcasnál a pont. Rendőrség és jelezd a kamera tulajdonosnál/kezelőnél hogy mikor és mi történt.
Minket egy parkolóházban zúztak le, feljelentést tettünk, és az volt a szerencsénk hogy volt szemtanú, mert kamerafelvétel már sehol nem volt...
13/13 anonim válasza:
Veszel magadnak saját kamerát, ami álló helyzetben is vesz, ha ütést érez akkor rögzít. Ha nem vagy valakinek a valakije meg kormányközeli szarjankó akkor a kék pribékek pont telibefossák a feljelentésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!