Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Követtem ezzel most valami...

Követtem ezzel most valami "szabálysértést"?

Figyelt kérdés

Decemberbe mikor leesett az első hó, akkor kimentem a kocsival "farolgatni", és sétáltatta az anyuka a gyerekét az utcába, én meg pont akkor kanyarodtam be nagy gázzal... De ők tőlem kb 100méter távolságra álltak, már régen 20as tempóval mentem mert besatuztam amikor megláttam őket. Ma fordulok be az utcába, és látta jövök haza, elkezdett dudálni mint az örült, én meg kimentem " na mi a fasz.m" van címszóval :D... Idegbaj elkapott, mert én nem szeretem aki nyomja a dudát mint a felörült, és így is rossz passzba talált be.

Milyen következménye lehet, ha bemegy a rendőrségre "bejelent"? Ezt egyáltalán ha jelenti, foglalkozhatnak vele?

jan. 5. 10:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Én nem írok semmit, mert nem vagyunk azonos szinten.
jan. 5. 10:29
 2/13 anonim válasza:
100%
Az utca nem rally pálya. Szóval igen. Szerencsédre nem tudja bizonyítani. Idióta.
jan. 5. 10:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Te a C típusú vagy?!
jan. 5. 10:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
És ezt még ki is írod...
jan. 5. 10:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Höle is vagy, követtél is el, de nem lesz belőle semmi, mert a rend szorgos őrei sehol sem voltak, kamera meg gondolom nincs, ha van, akkor meg közterületet elvileg nem vehetne, - szóval semmi nem lesz belőle.
jan. 5. 10:57
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
börtön
jan. 5. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
32%

6

Amennyire az ok nélkül dudálónak meg pénzbírság.

Mennyire valószerű?

jan. 5. 12:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Közúti veszélyeztetés, bőven megszegted a KRESZ 3.§-át, ami a legfontosabb. Persze a lakott területen dudálással a másik is szabálytalan volt, de minimum csendben el kéne szégyellni magad, nem itt kérdezgetni a nyilvánvalót.
jan. 5. 15:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én tőled végleg elvenném a jogosítványt, őt meg az indokolatlan kürthasználatért bírságolnám. Soha többet nem engednélek volán mögé.
jan. 5. 15:39
 10/13 anonim válasza:
100%

"Idegbaj elkapott, mert én nem szeretem aki nyomja a dudát mint a felörült, és így is rossz passzba talált be."

Ha ilyen közterületen farolgatós idegbeteg vagy, akkor add vissza inkább a jogsit.

jan. 5. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!