Bár mondjuk ez akkoriban nem minősült szabálysértésnek. Úgy tudom ma már az.
2020. júl. 19. 12:51
2/11 mindentudó99 válasza:
Persze . Időnként folyamatosan csak még nem fogtak meg
2020. júl. 19. 12:58
3/11 anonim válasza:
Szintúgy igen, komolyabbat is de ez titok.
2020. júl. 19. 13:12
4/11 anonim válasza:
Kisebb gyorshajtásért (nem vettem észre egy sebességkorlátozó táblát), egyszer behajtottam valahova, ahova csak autóbusznak lett volna szabad (de egy elég zavaros, rosszul táblázott helyzet volt, és nem láttam más "kiutat"), egyszer meg nem vettem észre egy megállni tilos táblát (újonnan volt kirakva, én meg megszokásból parkoltam).
Minimális összegű szabálysértési bírságokat róttak ki.
2020. júl. 19. 13:24
5/11 anonim válasza:
Menetközbe kiégett a városon belül a bal első tompított úgyhogy teljes közvilágítás volt, tehát észre se vehettem, hogy kiégett. A garázsba indulásnál még jó volt minden. A rendőr jött velem szembe és azonnal meg is fordult és jött a bünti. De csak 5000Ft-ra büntetett, mert kérdezte, hogy tanulok-e még, mondtam hogy az Egyetemen, nincs keresetem. Amúgy mondhattam volna, hogy indulásnál ellenőríztem és jó volt, az hogy menetközbe kiégett és nem vettem észre, arról nem tehetek. A kressz menetközbeni kiégésről nem rendelkezik csak arról, hogy indulásnál ellenőrízni kell. De csak azért nem "védtem" magamat, mert akkor mondhatta volna a rendőr, hogy nem mehet tovább amíg kinek cseréli. -> De nem tudtam volna ott éjszaka kicserélni, mert az egész autó elejét bontani kellett volna hozzá, ami nem 1 perces művelet.
2020. júl. 19. 13:35
6/11 Deák Dominik 2020 válasza:
Persze, rendszeresen átmegyek piroson, gyerekkoromban loptam is csokit. Volt, hogy utcán vizeltem. Ittam alkoholt közterületen.
2020. júl. 19. 14:14
7/11 anonim válasza:
A műfüves focipálya mellett a kispadról elloptam egy pénztárcát, amiben 2 ezer vorint volt csak. Tettenértek, tulajdon elleni szabálysértésért őrizetbe vettek, majd két nap mulva a bíróság végzést hozott, ami 8000 forint pénzbirságot kaptam, de nem kellett kifizetni, mert a fogdán töltött 42 órát töltöttem és leültem.
Emellett okirat hamisitás, lopás, garázdaság, pénzbünti, felfüggesztett minden van. Ellenem jelenleg rablás miatt folyik per, közbe pedig nem követtem el.
Voltam rossz fiu de megjavultam.
2020. júl. 19. 14:36
8/11 anonim válasza:
Szerintem nincs ember, aki még nem követett el szabálysértést :D
2020. júl. 19. 14:41
9/11 anonim válasza:
Eddig 2x minimális gyorshajtásért, összesen 60ezer forint pénzbírság.
2020. júl. 19. 15:47
10/11 anonim válasza:
Nekem is közlekedési szabálysértések, lejárt jogsi, rossz helyen kanyarodtam be, biztonsági öv. Viszont egyszer kaptam a rendőrségtől egy papírt, hogy ne nagyon legyen több, mert most már komolyabb bírságot fogok kapni. Örülök, hogy erre ráértek, amikor az autómat rongálták kamera mellett, amikor betörtek hozzánk, 2 nap múlva az egyik szomszéd szólt, hogy a fiánál van a tv-nk, állítólag a ház előtt lerakták és reggel ott találták, persze egész este esett az eső, de a tv-nek semmi baja, vagy amikor az alkalmozottja a páromnak a napi bevételt lenyúlta, más nem lehetett, de hát nem gyanúsíthattuk meg hivatalosan, akkor mindig eredménytelenűl zárult le a nyomozás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!