Mièrt jó előzgetni?
Nem azokra értem, akik az 50-70-130-as táblánál cammognak és őket előzik meg.
Engem rendszeresen megelőznek lakott területen, holott 50-el megyek.
Lakott területen kívül is
a legnagyobb megengedett sebeseggel közlekedem, (nem cammogok) mégis vannak, akik ennek ellenére mindig előzgetnek.
Kìváncsiságbòl kipróbáltam (hátha az a bajuk,hogy betartom a kreszt) jobban odatapostam a gázra és lakott területen kìvül 120-al "cammogtam" , vagy ahogy, tetszik, feltartottam a sort,ès akkor is akadt olyan, aki megelőzött.
Mire jó ez a kivagyiság?
Mert mindegy,hogy mennyivel megyek, mindig akad olyan bunkò, aki előzget.
A másik kedvencem pedig az, hogy ezek közül a bunkók közül születnek az olyan tahòk, akik
rádudàlnak a zebrát szabályosan hasznàlò gyalogosra.
Mert az emberek nagy része egyszerű, primitív állat.
Legutóbbi eset:
Zebra miatt 30-as tábla, előtte-utána fekvőrendőrök. Direkt lelassítottam, mert azokon vagy 15-20-al tudok kényelmesen átgurulni. Mögöttem jövő eleve a seggembe mászott, majd a zebrán meg is előzött, mert ő nem félti a szarját.
Előre látszott, hogy tök piros a lámpa amihez odaért, oda villantottam neki mikor utolértem, hogy lássa az égvilágon semmit nem nyert ezzel a manőverrel.
Erre elkezd a kocsiból torka szakadtából üvölteni, hogy "mit világítasz köcccssssöööög". Majd ment tovább ugyanazzal a bunkó nyomulással.
Mert gyorsabban haladnak, mint te.
Miért veszed személyes sértésnek vagy kivagyiságnak, ha megelőznek?
Merte gyorsabban mennek, mi lenne ezen kivagyiság?
A te egodat miért sérti, hogy megelőznek?
Na, ti biztos,hogy azok közè tartoztok, akik imádnak előzgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!