Miért olyan egetverően fontos, előzgetni az utakon?
Komolyan mondom 10 ből 7 az életét sem félti, csak meg tudjon előzni.
Nem zavarja, a szembejövő kamion meg semmi.
Régen még az ifa is vállalta, hogy 10el döcög utánam az utakon, hiába fél óra volt utánna felgyorsúlni. Most a kamionos akkor is előzi a biciklist ha szemben jön a másik kamion.
(Én 90el közlekedem, lakott területeken kivűli egyébb utakon)
azért előznek meg mert gyorsabban akarnak menni mint amennyivel te mész előttük
ennyi:)
Nem tudom, de én is azt tapasztalom, hogy ha haladsz azzal amivel a mögötted jövő alapból haladna, akkor a legtöbben valamiféle érthetetlen kényszert éreznek, hogy megelőzzenek.
Aztán mennek tovább amennyivel te. (de a rosszabbak mondjuk megelőznek, majd aztán lassabban mennek)
Ezeket sosem értettem. Én pont hogy mögötte maradok, főleg éjjel, mert akkor nagyobb az esélye, hogy ő kapja a vaddisznót, nekem meg van még esélyem fékezni.
De van még az az állatfaj, aki az útépítés és a szükítés előtt, ahol már 80 van, de nem szabályosan mondjuk még 90 körül lassulsz, de ő még 120-szal betolakszik eléd az utolsó 200m-en, hogy előtted döcöghessen 60-nak, mert ugye előtte sem mennek gyorsabban.
"Hiába,a magyarnak mindig rohanni kell "
Németeknél s sok az ilyem majom. Főleg a líziges golfokkal meg audikkal. Mindig csíp nekik a pisi.
A másik fele meg a 70-nel tötyögő ráérő robi.
Elég egyszerű a képlet.
Aki utolért, az alapvetően gyorsabban megy nálad, ezért meg akar előzni, hogy mehessen a saját tempójában.
Te azt mondod 90-el mész, de sok olyan van aki 85-el megy egyenesben, de minden kanyar előtt 60-ra fékez. Ilyen mögött kész idegbaj menni, nen ikyen vagy véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!