Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért olyan egetverően fontos,...

Miért olyan egetverően fontos, előzgetni az utakon?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom 10 ből 7 az életét sem félti, csak meg tudjon előzni.

Nem zavarja, a szembejövő kamion meg semmi.

Régen még az ifa is vállalta, hogy 10el döcög utánam az utakon, hiába fél óra volt utánna felgyorsúlni. Most a kamionos akkor is előzi a biciklist ha szemben jön a másik kamion.

(Én 90el közlekedem, lakott területeken kivűli egyébb utakon)

2017. ápr. 14. 21:05
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
64%

azért előznek meg mert gyorsabban akarnak menni mint amennyivel te mész előttük

ennyi:)

2017. ápr. 14. 21:12
 2/39 anonim ***** válasza:
93%
Felgyorsult a világ, az autók nagyon erősek, az ember szeretne haladni velük. Minden apró lehetőséget kihasználnak. Ez van.
2017. ápr. 14. 21:14
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de én is azt tapasztalom, hogy ha haladsz azzal amivel a mögötted jövő alapból haladna, akkor a legtöbben valamiféle érthetetlen kényszert éreznek, hogy megelőzzenek.

Aztán mennek tovább amennyivel te. (de a rosszabbak mondjuk megelőznek, majd aztán lassabban mennek)

Ezeket sosem értettem. Én pont hogy mögötte maradok, főleg éjjel, mert akkor nagyobb az esélye, hogy ő kapja a vaddisznót, nekem meg van még esélyem fékezni.

De van még az az állatfaj, aki az útépítés és a szükítés előtt, ahol már 80 van, de nem szabályosan mondjuk még 90 körül lassulsz, de ő még 120-szal betolakszik eléd az utolsó 200m-en, hogy előtted döcöghessen 60-nak, mert ugye előtte sem mennek gyorsabban.

2017. ápr. 14. 21:14
 4/39 A kérdező kommentje:
Ja megéri kockáztatni a saját, előtted lévő és szembejövő életét.
2017. ápr. 14. 21:19
 5/39 anonim ***** válasza:
Sok agyatlan kap jogsit puszira,az a baj. Ha meg csinál valamit a suttyó ,úgyis megússza egy ejnyebennyével,nincs semmi visszatartó erő. Sokszor értelmetlen előzésekbe belemennek azért ,hogy 1 autóvsl előrébb legyenek. Hiába,a magyarnak mindig rohanni kell a nettó 100 ezres fizetéséért a munkába :).
2017. ápr. 14. 21:36
 6/39 anonim ***** válasza:
De persze délután munkából hazafele megy harminccal ötven megengedettnél is..
2017. ápr. 14. 21:38
 7/39 anonim ***** válasza:
34%

"Hiába,a magyarnak mindig rohanni kell "

Németeknél s sok az ilyem majom. Főleg a líziges golfokkal meg audikkal. Mindig csíp nekik a pisi.

A másik fele meg a 70-nel tötyögő ráérő robi.

2017. ápr. 14. 21:40
 8/39 anonim ***** válasza:
Nem tudom,én itt élek,az itteni helyzetet látom. Vannak a forgalmat feltartó,megengedett alatt tötymörgők meg a "mindenáron elől akarok menni bármi áron,akkor is ha mindjárt lefordulok" majmok.
2017. ápr. 14. 21:49
 9/39 anonim ***** válasza:
77%

Elég egyszerű a képlet.

Aki utolért, az alapvetően gyorsabban megy nálad, ezért meg akar előzni, hogy mehessen a saját tempójában.

Te azt mondod 90-el mész, de sok olyan van aki 85-el megy egyenesben, de minden kanyar előtt 60-ra fékez. Ilyen mögött kész idegbaj menni, nen ikyen vagy véletlenül?

2017. ápr. 14. 21:50
 10/39 anonim ***** válasza:
8: ez szerintem nem magyar specifikus.:)
2017. ápr. 14. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!