Kinek lehet szólni, ha veszélyes autóval közlekedik valaki papírok nélkül?
Előre szólok, nem vagyok jelentgető fajta, soha nem jelentettem fel senkit és nem is akarok. De ez a dolog kiverte a biztosítékot. Van itt egy autó, ami évek óta munkásokat szállít Balassagyarmat környékéről Budapestre, de olyan műszaki állapotban, hogy az elképesztő.
A gumik totál kopottak. A jobb hátsó kerék imbolyog menet közben. Fékezéskor kialszik az összes hátsó lámpa és nem világít a féklámpa. Elől led égők vannak beszerelve, de olyan erős vakító kékes színe van, mintha hegesztésbe nézne az ember, teljesen elvakítja szemből érkezőket.
Ezt az autót két-három éve látom hetente legalább egyszer, hogy Pest felé megy tele munkásokkal. A féklámpa több, mint két éve nem működik rajta, ebből gondolom, hogy műszaki sincs.
A minap teljesen véletlenül megtudtam, hogy a vezetőnek már régen bevonták a jogosítványát is.
Szerintem ez már nagyon veszélyes. Ezt a reakciómat az váltotta ki, hogy a minap Rétságnál szondáztattak engem és ha már ott volt, megkérdeztem az egyébként udvarias és korrekt rendőrtől, hogy mi van ilyen esetben. Olyasmit mondott, hogy ha nem kirívó a műszaki hiba, ők nem jogosultak vizsgálni. Vagy valami ilyesmi. Mi van?
Pedig ezt az autót ki kéne vonni az utakról.
Hol lehet szólni ezért, ha nem a rendőröknek kell?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!