A szegények és a nyugdíjasok miért csinálják ezt?
Szinte egész napos szürkület, fényhiányos időszak és/vagy rossz látási viszonyok, mégis ebben az országban ez a városon belüli nem világítás felettébb nem normális.
Látod a fején, hogy valami full alkesz, 50 és a halál között van, vagy süt róla, hogy egy igazi idióta az egészhez. Még jobb, hogy ha sikerült azt a ledes szart betákolni az elejére, akkor az felhatalmazás arra, hogy amíg rá nem sötétedik, azt használja...
Nem kellene ezt kivezetni, vagy legalábbis télre állandóra kapcsoltatni? Nyár közepén az összes karácsonyfaként világít városon kívül, mert "kell" holott semmi értelme nincs, de városon belül ködben, esőben mint ma is a fele nem világít, vagy legjobb esetben a nappali világít az elején.
Egyébként erősen kivilágított helyen ahol tényleg olyanok a fényviszonyok, mintha kb nappal lenne elhiszem, hogy az ember elfelejtheti hirtelen felkapcsolni a lámpát.
Pl múltkor én is egy szupermarket parkolójából úgy indultam el este, hogy nem kapcsoltam lámpát és vagy 50 métert mentem mire észbe kaptam, hogy hoppá.
Nyilván aki kilómétereken át világítás nélkül közlekedik azt én se tudom hova tenni. Annak vagy nagyon nem ott jár az agya a vezetésen vagy pedig ő már látja azt a bizonyos fényt az alagút végén.
Nem gondolom, hogy ez szegenyek és nyugdíjasok problemaköre.
Sokkal gyakoribb, hogy viszonylag új és menő kocsikban rongyolnak full ködben nappali menetfénnyel ugye hatsó lámpa nelkül. Jellemzően nem az 50-es proli alkeszok es kisnyugdíjasok veszegetnek új/max 5 éves kocsikat.
Amúgy, az én lassan tizeneves corollámban is jelen van az auto felirat a lampakapcsolónál. En betiltanám, vagy kötelezően átköttetném alap tompítottra, mivel a műszerfal meg az óracsoport világít lámpa nélkül is, ezert ha nem figyelném a viszajelző kis ikont, simán mehetnék full világítás nelkül a szürke kocsival szürkületben vagy ködben abban a tudatban, hogy jó ez igy....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!