A hetvegi kirandulas soran athaladtunk egy hidon ahol fizetni kellett az athaladasert. Sose lattam meg ilyet. De mi is az ami erekes ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Angliarol van szo egyebkent.
Szoval megyek az uton, ott egy dobozos ember,sorompoval.
Athaladasi dij £0.12 minden autostol.
A csavo aki bent dolgozik a dobozba 6 vagy 8 orat,annak a fizetese £10/óra.
Akkor ez hol éri meg? Szerintem sehol :/
2023. nov. 27. 11:22
11/14 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy kb. mekkora volt a forgalom. Enélkül nem tudhatjuk, hogy veszteséges volt-e.
Azt se tudjuk, hogy hol történt. Lehet, hogy a pénzbeszedő illetőnek a saját földje, ill. magánútja volt, amin áthaladtál, és ebből adódóan minden cent haszon volt neki.
Vagy ha nem magánterületről volt szó, akkor is lehetett pl. államtól általa bérelt díjszedő hely, amikor szintén minden cent haszon, amit vagy beszed, vagy ha otthon marad, akkor ez már veszteség.
12/14 A kérdező kommentje:
egy teljesen atlagos mellekúton. nem egy fovarosi 4 sávos.
2023. nov. 28. 11:56
13/14 anonim válasza:
Oké, de ott is lehet 10 másodpercenként autó, meg lehet 10 óránként.
14/14 A kérdező kommentje:
ok, bár szerintem tovabbra is felesleges,de elfogadom az allaspontodat.
2023. nov. 28. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!