Miért nem szeretik gyakorta, sőt néha kifejezetten meg is tagadják a Budapest belvárosában történő közlekedést jómódú férfiak, akik nagy autókkal járnak?
A munkában a főni gyerek, aki egy kinevezett ügyvezető amúgy, már vett egy rakás céges autót, amit gyakran használ saját célra, és magának is vetetett 40 milliós BATÁRT, a korábbi szedánjai mellé, aztán olyan helyzetek voltak, hogy nem volt hajlandó bemenni aláírni egy 2 millió eurós üzletet a belvárosba, ezért a partnernek kellett bevinnie.
Nem nagyon értem, hogy erős és biztonságot jelentő autókkal jár (200-300 lóerős 4-6 hengeres dízelek), aztán nem mer bemenni városba?
Akkor kinek és hol emberkedik ezekkel a kocsikkal? Az autóutakon és autópályán belső sávban mindenkit levillogva?
Komolyan nem értem, más hasonló kategóriás embertől is hallottam sirámokat, hogy útálják a vezetést a városban.
Nekem 30 felett lett kocsim, és kezdtem el vezetni budapesten 10 éves jogsival és nagyon sok év kihagyás után, aztán sosem ugatott nekem a többi autós, gyalogosok és biciklisek sem másztak elém, a parkolókban sem húzták meg a kocsim 2 év alatt.
Lehet hogy az autóvezetési stílus is tükröz valamit az intelligenciából vagy az érzelmi temperamentumból?
Mi ez az ostoba általánosítás?
Egyetlen példából általános következtetést levonni...?
Honnan veszed, hogy nem mer vezetni pesten?
Szimplán nem szeret a dugóban tötymörögni.
De ez valóban inkább navajgás, mert neki futja rá, neked meg nem
sztem egy modern automatás autóval budapesten poroszkálni nem nagy feladat
ráadásul ha mindenki beenged mert FÉL a nagy autótól és a benne esetlegesen utazó aggressziv komáktól
háttttt 9-es nem tom, én anno ki kellett járjak bkv-val egy átszállással valahova és 1 óra volt az út
kocsival 25-30 p
az ökölszabály az hogy városban kocsival kb 2 perc 1 km
biciklivel és bkv-val feleannyira vagy gyors
gyalog pedig negyedannyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!