Egy kifejezetten gyerekek számára készült 125ccm crossmotort felnőttek Am kategóriás jogosítvánnyal miért nem vezethetik közterületen?
Interneten találtam ezt a hírdetést, leírja, "Kitűnő választás hobbi motorozás céljára, illetve első motornak, tanuló motornak is megfelel." Ezzel kapcsolatban az a probléma, hogy rendszám nincs rajta, tudtommal 125ccm nél már előírás a rendszám közúti használatnál.
Közútra 50ccm fölött rendszám szükséges.
Az általad említett motor viszont 125 ccm, és nem rendszámos sőt nem is vizsgáztatható.
Mit nem értesz?
Köszönöm a válaszokat!
7- Értek mindent, pont előtted írta le valaki, hogy nem lehet forgalomba helyeztetni, azt gondoltam, hogy meg lehetne oldani.
Olyan érthető válaszokat kaptál a kérdésedre hogy:
-több mint 50ccm
-nem felel meg a közlekedés szabályainak
-nem AM kategória
-nem lehet forgalomba helyezni.
Ezek után azt gondolod hogy meg lehet oldani?🤔
Mostmár nem gondolom, hogy meg lehetne oldani. Amikor a kérdést kiírtam, akkor még azt gondoltam.
Amikor legutóbb hozzászoltam már múltidőben írtam, hogy azt gondoltam, hogy meg lehet oldani(tehát akkor már tudtam), de már akkor is megértettem, amikor a 6-os írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!