Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vezetés közben mit tanácsoltok...

Vezetés közben mit tanácsoltok hogy ne jöjjön rám a mikroalvás?

Figyelt kérdés

Jelenleg nemzetközizéssel foglalkozom furgonnal és nem ritka a 3000 km távok sem, gyakran 20 órát is vezetek négy óránkénti pihenéssel, ami csak 10 perc átlag, mert sürget az idő.

Az első tíz óra vezetés lezajlik simán , de onnantól kezdve a sztrádán jönnek rám ezek a mikroalvások, vagy hogyan nevezzem, megszoktam állni olyankor nehogy valami hülyeséget csináljak, enni- inni szoktam keveset, sétálni olyankor megint jól érzem magam, egyszerűen nem érzem magam hogy most egy jót szundítsak, csak levertnek érzem magam.

Főleg azok válaszát várom, aki jár nemzetközibe furgonnal, vagy kamionozik.

2010. okt. 19. 12:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
pihenj. hosszútávon csak a szervezeted fogod megszivatni ezekkel a hülyeségekkel. elhizol ha folyton cukrot eszel meg ilyenek. colába kávé meg felejtős...
2010. okt. 20. 12:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Én is így gondolm. Kösz a választ!-)
2010. okt. 20. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!