Motorosok! Mit tanácsoltok?
Hayabusa-t neki :D:D
Na jo csak vicc volt szerintem megengedheted neki elore szerintem mond meg hogy menjen el rutin vizsgara es tanuljon jo sokat motorozni ismeros motorjaval(ha van) es majd esetleg kezdesnek vegyel neki egy kis 50 kobcentis robogot amivel majd megtanul.
16/f
szia szerintem engedd meg neki nyilván nme egy 600CBRrel kel kezdeni a fokozatosság elvét kell követni ajánlatos egy 70 vagy 125 sel kezdeni nyilván attol is fugg h milyen motort szeretne sport túra satöbbi :D
amikor én tanultam nálunk pl motoros rendőrök oktattak és ők nagyon tudnak :) válasszátok meg h mijen suliba iratkozik be :) robogót meg azért nem ajánlanám mert automata és a huly is tud vele menni :D inkább egy váltosat persze nem tudom h a lányod milyet szeretne :D
ha saját gyerekem mondaná ugyanezt holnap már rohanék motort venni neki :)
széles utat a gumi kopjon ne a lelked:)
Hát benne van a pakliban a sérülés. De nálunk ugyan ez a helyzet. Nekem fater vett 14 éves koromban egy motort. Egyszer akkorát nyekkentem vele, hogy kezem lábam törtem. Fater is hibásnak érezte magát, de szerintem nem az a hibás aki megvette a motort hanem aki használja. Vegyél neki egy váltós motort és kösd a lelkére, hogy egy rossz hűzás és nincs több motor.
18/f
Én 15 vagyok és egy Simsonom van és nagyon örülök hogy anyám megengedte :)
Ha normálisan használja semmi gond nemlesz
Jó lenne tudni a lányod vérmérsékletét. Ha nyugis, megfontolt ember, akkor motorozzon, én a kezdetek kezdetére egy 50cc kétüteműt, vagy 125cc négyüteműt ajánlanék neki. 125cc kétüteműm nekem volt, tudom, hogy az már elég bika, legalábbis kezdésnek, lánynak mindenképp sok lenne.
VISZONT: ha ilyen "kiaf@szagyerek" típusú, vagánykodós, bevállalósabb fajta, akkor nem való alá motor! Akik meghalnak az utakon, legnagyobb százalékban közülük kerülnek ki. Motornál kiemelten fontos, hogy megfontolt legyen, aki vezet, mert egy nagyobb hiba és vége mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!