Ha már reggel megbüntettek akkor aznap egész napra "ki van fizetve" a parkolásom?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem reggel elindítani a parkolást, és most jutott eszembe, de közben már ott a bünti a kocsimon. Gondolom ilyenkor már hagyhatom a mobilparkolást ha a kocsin hagyom a büntit (?)2023. szept. 27. 10:04
1/8 anonim válasza:
Nem biztos.
Szerintem a következő sétája alkalmával tehet oda még egyet a parkolóőr.
2/8 anonim válasza:
nem, mert három óra múlva kapsz mégegyet..
3/8 anonim válasza:
Naptári naponként 1 pótdíj szabható ki.
"A díjfizetési kötelezettség alá eső várakozási területen díjfizetés nélkül várakozó járműre ugyanazon a várakozási területen egy naptári napon belül pótdíj csak egyszer szabható ki."
6/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. 4esnek üzenném, hogy munka miatt egész nap ott kellett parkolnom, ahol, szóval minimálisan lett drágább a parkolásom. De értékelem hogy te már egyből tudni vélted, hogy mennyire szívtam meg
2023. okt. 8. 00:35
7/8 anonim válasza:
#6 Hát ha te alapból minden munka nap majdnem ennyit fizetsz a parkolásért akkor nem vagy normális.
8/8 A kérdező kommentje:
újfent értékelem hogy egyből tudni véled, hogy MINDEN NAP be kell jönnöm személyesen az irodába és MINDEN NAP parkolást kell fizetnem..
a kérdésem arra irányult, hogy indítsak e még mobilparkolást, vagy már nem kell. Az hogy most 2400Ft helyett 3900at fizettem egy napi parkolásért, hát nem dől össze a világ
2023. okt. 10. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!