Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Amikor áthaladtok a keresztező...

Amikor áthaladtok a kereszteződésben a zöld lámpánál, köszönetet mondtok a piros lámpánál álló sor élén álló sofőrnek, amiért teljesíti a kötelezettségét?

Figyelt kérdés

Például fejbiccentéssel, intéssel.

Ha nem, miért nem? Hiszen minden további nélkül figyelmen kívül hagyhatná a piros jelzést, és akkor szabhatnád az elsőbbséged.

2023. szept. 26. 07:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
33%
#30 Nem lesz a 29-es ettől bunkó. Én speciel azért közlekedek, hogy eljussak A-ból B-be, nem azért, hogy megszámoljam, hány kedves integetést kaptam. Facebookra menjetek integetni, ne a zebrára.
2023. szept. 27. 15:44
 32/36 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

#29 Nem tudom, hogy milyen gyalogosok járnak arrafelé, de az én agyam úgy működik, hogy fel tud dolgozni több mozdulatot is egyszerre, és több ingerre is jól reagál.

Most komolyan, nem torpan meg az ember, azért mert integet, még egy tizedmásodpercre sem. A karod megemelése, nincs összefüggésben a lábad használatával (ha így lenne, akkor vezetni sem lennél képes, mert kormányzás közben, nem tudnád kezelni a pedálokat.), és továbbá szemezgetni sem kell az autóssal, mert ha olyan az út, akkor a másik sávot is figyeli az ember.

Ez elég szalmabáb volt.

2023. szept. 27. 17:15
 33/36 anonim ***** válasza:
74%
Nem! Miért kéne köszönetet mondanom?
2023. okt. 29. 13:01
 34/36 A kérdező kommentje:
#33 Amiért a gyalogos felé is elvárás egyesek részéről, hogy mondjanak köszönetet, ha átengedi őket a zebrán egy autós.
2023. nov. 4. 09:19
 35/36 anonim ***** válasza:
21%
Úristen ez a kérdés még mindig aktív?
2023. nov. 4. 13:13
 36/36 anonim ***** válasza:
26%
#35: Lehet "passziválni" egy kérdést?
2023. nov. 4. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!