Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igaza volt Vályi Pistának a...

Igaza volt Vályi Pistának a hétfői Szpikzone-ban Dodorral kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szerintem abszolút igen. Dodor túltolja ezt az egészet, és csak ellentéteket szül a két oldal között. Hála az ilyen egyszerű embereknek, mint ő, így is szokott ellentét lenni. Közben tök egyszerű a dolog. Minden közösségben vannak hülyék. Az persze kérdés, hogy miért. Így tesz szert nagyobb népszerűségre(pénzre). Élvezi, hogy tudja irányítani az embereket. Ezer oka lehet.

Szerintem csak egy idegbeteg, buta ember, akinek minden mondanivalója hemzseg a demagógiától.

2023. szept. 20. 21:49
1 2
 11/19 dirtboy ***** válasza:
0%

/Még ha térden állva könyörgök, hogy egykerekezzen velem, akkor sem tenné meg, ha normális lenne./

Miért nem kéne megtennie? Azért mert neked nem megy úgy mint neki aztán nem mersz? Ha megnézed iszonyat sok otorral egykerekezett már nem csak a saját megszokott motorjával. Szerintem abszolút jól ráérez a motorokra nagyon hamar és biztonságosan tud egykerekezni nem úgy hogy vagy sikerül vagy nem.

Nem tudom te hogy motorozol de szerintem a barátnőm nagyobb biztonságban lenne vele egykerekezve mint veled bárhol.

/Azzal meg remélem viccelsz, hogy hegyi úton kell megtanulni motorozni/

Értő olvasás egyes.

Hol írtam azt hogy hegyen kell megtanulni motorozni?

Azt írtam ha valaki hegyi körülmények közt akar gyors lenni közúton legyen az magyar hegy vagy osztrákba,svájba vagy akárhova jár el és gyors akar lenni annak hegyen kell gyakorolni mert hiába gyors a hungaroringen vagy bármelyik másik versenypályán a közút és a mesterséges pálya teljesen eltérő.

Maga a biztonságos motorozás nem hegyen tanulandó.

Dodor sem hegyen tanít,a másik ember akit említettem tanít hegyen temós kanyarodást.

/Aki egy felbójázott versenypályán nem képes 70-nel jól kanyarodni, az inkább meg se próbálja ugyanazt közúton./

És akkor aki képes egy felbójázott versenypályán 90-100al kanyarodni akkor az száguldhat közúton mert ügyes?

Mint írtam egy mesterségesen megteremtett környezet nem azonos a közúttal.

Egy versenypálya jól belátható kanyarokkal rendelkezik,nincs szembe jövő forgalom a teljes szélességet kihasználhatod,nincs belógó bokor vagy fa ami nehezíti a látást,nincs kő az úton,nincs homok vagy felhordott sár vagy kifolyt olaj az úton. Nincs vízátfolyás,nem hordfel a szél leveleket az útra. Nincs kátyu és nincs olyan hogy hepehupás,vagy nyomvályus azút akár kanyarban is. Nincs kivágott rész amit a sokkal csúszósabb fehér aszfaltal foltoztak. Nem kell arra számítani hogy beláthatatlan kanyarután be érsz egy 25-el haladó mezőgazdasági gépet vagy ott egy lovaszekér vagy egy lerobbant autó vagy két bicajos akik egymás melett tekernek,vagy csak egyszerűen megviccel a kanyar és a felénél kicsit jobban törik.

Szóval szinte minden körülmény ismert egy mesterséges pályán még a közúton nem,pontosan ezek miatt nem is lehet aszerint menni mint ahogyan azt a mesterseges környezetben tanultad.

/A technika ugyanaz, csak még több dologra kell figyelni./

Pontosan ezt mondja el dodor is hogy nem egészen ugyan az a technika,ezt oktatja hogy közúton hogyan is szerezz tartalékokat adott váratlan szituációkhoz.

2023. szept. 21. 16:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Na, az értő olvasás neked sem megy. Nem azt mondtam, hogy aki tud pályán menni, az közúton is tudni fog. Hanem azt, hogy aki pályán SEM tud, annak közúton sem fog menni.

És amúgy miért nem kéne megtennie? Mert szabálytalan, akármennyire is a vérében van neki.

2023. szept. 21. 17:14
 13/19 dirtboy ***** válasza:

Igen a motorozás az pont a szabályosságról szól. Ezért is veszi az a sok ember a 100-220lóerő közti motorokat nyilván.

Egyébként meg értettem csak feltettem a kérdést a másik szemszögből is hogy ha ott megy az még nem jelenti azt hogy közúton nem esik el ha hirtelen valamire reagálni kell mert nincs is hozzá szokva hogy egyszercsak valamit változtatni kell kanyarodás közben esetleg bele kell fékezni vagy irányt változtatni.

Egyébként te egyáltalán motoros vagy? Ezután a szabályosság után én kétlem hogy robogón kívül mentél mással is valaha.

2023. szept. 21. 17:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem másik szemszögből tetted fel a kérdést, hanem egy logikai hibát vétettél, mert elnézted a kontrapozíciót.

Amúgy 95 lóerős motorom van. Csak éppenséggel nem közúton ökörködök vele.

Az egy nagyon alja proli hozzáállás a motorozáshoz, hogy azért van nagy teljesítményű motorod, hogy szabálytalankodjál vele. De legalább bemutatod, milyen az olyan motoros, aki Dodor betyárkörtéit szopkodja.

Mellesleg megsúgom, van olyan vezetéstechnikai tréning nem közúton, ahol azt is megtanítják, kitapasztaltatják, hogyan fékezel akár elsővel is bele a kanyarba, ha kell, hogy ne egy vészhelyzetben próbáld ki először, aminek garantáltan esés lenne a vége.

2023. szept. 21. 17:42
 15/19 dirtboy ***** válasza:

/Az egy nagyon alja proli hozzáállás a motorozáshoz, hogy azért van nagy teljesítményű motorod, hogy szabálytalankodjál vele. De legalább bemutatod, milyen az olyan motoros, aki Dodor betyárkörtéit szopkodja./

Megint csak értőolvasás nulla mert nem is magamról beszéltem hanem a vásárlókról akik olyan motorokat vesznek,tehát nagy általánosságban írtam mindenkire. De nem is várom el hogy felfogd miről van szó mert úgy is csak az a célod hogy kötekedj és mostanra már az inteligencia szinted is kimutattad. Szerencsére te kulturált motoros vagy és azt tisztelem benned hogy nem a közúton ökörködsz ha már ezek szerint normálisan közlekedni nem tudsz csak ökörködni.

2023. szept. 21. 18:02
 16/19 anonim ***** válasza:

Le kéne mar vetkőzni ezt a szerencsetlen mentalitast, hogy ha valamivel ott es akkor nem ertek egyet valakivel akkor jelen esetben a teljes követőtaborat leprolizzuk, az embert meg mindenféle csűréssel-csavarassal idiótanak akarjuk bemutatni.

Pista elintezte annyival, hogy "voltunk mind fiatalok" -> allatkodott már mindenki valamilyen szinten elete soran. Erre jön a kerdező, es fikazza Dodort. WTF!?

Tessék rendesen vegignezni mindkettőnek a munkassagát előíteletek nelkül.

Nekem a Pista a gepszerű tartalomgyartó, de eszembe nem jutna fikazni, hiszen alapból elismerem, hogy ott van a palyan regóta. (de minek)

Autó es motor bu@zikent mondom mindezt...

2023. szept. 21. 19:28
 17/19 A kérdező kommentje:

Pista mit intézett el ennyivel?

3 hónapja volt erről szó a Szpikzone-ban, hogy mekkora gyíkság ez a tiltás. Részletesen elmondtak mindent.

Most annyit mondott, hogy nem kéne uszítani a motorosokat az autósok ellen, mert csak olaj a tűzre.

Azért írtam, hogy idegbeteg, mert nekem ez jön le a stílusából. Vagy kokszol(t), vagy valami gyermekkori sérelmét nem dolgozta fel, de normális ember nem így beszél.

Írtam továbbá, hogy buta. Ami szintén egyértelműen látszik a megoldásaiból.

Továbbá azt, hogy a mondanivalója hemzseg a demagógiától.

Nézd meg a videói alatt a válaszait azoknak, akik nem értenek vele egyet. Hallgasd vissza miket mond az autósokról. Nézd meg miket írt Pista követőiről.

Ez az ember úgy népszerű, mint Jakab Péter volt, hogy egy buta tahó, aki kimond olyan dolgokat, amit értelmes ember nem mondana (így) ki. Ha a parlamentben lenne, ő is vinné a krumplit Orbánnak.

El kell fogadni, hogy vannak olyan emberek, akiknek ez kell.

Intelligens emberből van kevesebb. Szóval ha pénz kell, akkor nem nekik csinálsz műsort. Így lett Dodor a szememben egy bohóc.

2023. szept. 21. 22:56
 18/19 A kérdező kommentje:

Még annyit hozzátennék, hogy Pista helyében beszélgetne ezzel a tököm.

A bolondok ellen a legjobb módszer a közömbösség. Egyszerűen nem kell vele foglalkozni.

2023. szept. 21. 22:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

#17 Figyu, volt egy idő, amikor a hűdeliberális Puzsérnak is a vidéki, középkorú, kb. jobbikos férfiak volt a közönsége, direkt úgy hangolta a mondanivalóját meg a stílusát, hogy legalább velük rezonáljon.

A gáz az, hogy Dodor ezt kb. ügyesen a megélhetéséért csinálja, miközben sok követője azt hiszi, hogy tényleg érdeklik őt a motorosok, amikor nézd meg bármely komment-válasz videóját vagy bármely videókommentjét, lenéz mindenkit.

És mondja, hogy aki őt szidja, meg negatívan kommentel, azok igazából jók, mert hozzák neki a nézettséget, de nyugodj meg, ha úgy kötsz bele, amire nem tud reagálni (pl. értesz a fizikához), akkor úgy letilt, mint a sicc.

2023. szept. 21. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!