Jó ötletnek tartjátok vagy sem a budapesti, főleg főutakra, nagy számban kihelyezett zöld oszlopokat (pollereket)?
"Csak ugye ott kezdődne a megoldás, hogy amikor téged az okoseszközöd a legrövidebb és leggyorsabb úton vinne, akkor te inkább körbemész a városon."
Megint csak személyeskedsz.
"csak panaszkodtok, hogy megint a dugóban ültök, és ha valaki olyat mer mondani, hogy "biztos te vagy az XY", akkor az "akinek nem inge, nem veszi magára" közmondás ismerete nélkül inkább be is rekesztitek a vitát, mert rájöttetek, hogy nincs igazatok, és ugye nem az igazságon gondolkodás"
Ez szintén alaptalan személyeskedés.
"saját igazatok a cél, tehát inkább hisztizünk a moderátornak, ahelyett hogy kimondanánk, hogy "Bence bazmeg, igazad van, okos gyerek vagyok, de most speciel nem volt igazam. De neked sem volt igazad, beszélgessünk tovább." De nem, inkább a hiszti."
Már ne haragudj, de én TÉNYEKET hoztam, egyetlen egyszer meg nem sértettelek.
Ezzel szemben te elhordtál engem mindennek a gazdagtól a csóróig. Minden megnyilvánulásod kitalációkon alapuló személyeskedés volt. Itt nem én hisztizem.
"#57 Rajzold már le, hova akarsz több körutat?"
Leírtam, olvasgass városfejlesztési terveket, vagy csak használd az internetet. Nem véletlenül volt szó ezer Dél-Buda - Csepel - Pest összekötéséről, több híddal. Északon ugyanez a helyzet.
"Mert amúgy a Nagykörutat is kerüli az épeszű ember."
Tök feleslegesen kevered ide a nagykörutat.
"A Hungária a 2x3 sávval meg amúgy pont azt csinálja, amit leírsz."
Újfent nem veszed figyelembe az általam leírtakat (érdekes módon mégis te sértegetsz engem értő olvasás hiányával) hiszen pont arról beszélek, hogy a Belváros-Hungária és M0 között nincsen semmi egyéb, csak sugár irányú utak.
"Csak meg kéne jobbra tartani, meg nem 40-nel menni a 70-es táblával."
Ez megint csak értelmetlen sértegetés.
#61 Megint személyeskedek? Te a Marson nőttél fel, amit most hoztál, abban az E/2 pont hogy retorikai eszköz, nem kéne magadra venni, ha meg magadra veszed, elég nagy baj, akkor miről is beszélünk?
#62 Hoztál tényeket, persze, de válaszoltál valaha tényekre? Adtál választ az általad hozott tényekre hozott reakciókra? Vagy csak átváltottál személyeskedésbe, és jelentgettél?
#63 Ha neked a meg kéne tanulni jobbra tartani, nem 70-esnél nem 40-nel menni személyes sértés, akkor nem tudom, te mit olvasol és mit szívsz, de hogy ebben semmi második személyű megszólítás nem volt, és nem is személyesen rád vonatkozott, amit kontextusból is kihámozhattál volna, hogy ezt általánosan mondom a rengeteg Budapesten dudáló autósról, NEM SZEMÉLYESEN RÓLAD, akkor ne haragudj, tényleg, már azt sem mondom, hogy írd újra a magyar érettségit, csak egy általános harmadik osztályba ülj be két hétre.
És kipécézed minden válaszomban azt, amibe beleköthetsz, amit egyre elrugaszkodottabban, néha számomra értelmetlenül magadra vehetsz sértésként. Amiről beszélünk, azt meg úgy figyelmen kívül hagyod, mint a sicc. Ne haragudj, én most elmegyek aludni, reggel elolvasom, ha írsz közben, de remélem, te is inkább alszol. És ez nem sértés akar lenni, sőt nem is érzéketlenség, mert tökre oké, ha mondjuk éjszakai műszakban dolgozol valahol, nehogy ezen is besértődj. Csak önzően szeretnék reménykedni abban, hogy amit reggel olvasok, az nem lesz ennyire bugyuta és vérlázító. De mondom, ezzel NEM SÉRTEGETNI AKARLAK, csak kifejezem, hogy én hogy élem meg. Érted, MAGAMRÓL BESZÉLEK, NEM RÓLAD.
"Megint személyeskedek? Te a Marson nőttél fel, amit most hoztál, abban az E/2 pont hogy retorikai eszköz, nem kéne magadra venni, ha meg magadra veszed, elég nagy baj, akkor miről is beszélünk?"
Egyértelműen, hiszen most is személyeskedsz és sértegetsz.
"Hoztál tényeket, persze, de válaszoltál valaha tényekre?"
Egyrészt igen, válaszoltam, másrészt csak a tényekre válaszoltam. Ellenben a személyeskedéssel nem tudok mit kezdeni.
"Ha neked a meg kéne tanulni jobbra tartani, nem 70-esnél nem 40-nel menni személyes sértés, akkor nem tudom, te mit olvasol és mit szívsz"
Megint sértegetsz és személyeskedsz.
"Budapesten dudáló autósról, NEM SZEMÉLYESEN RÓLAD, akkor ne haragudj, tényleg, már azt sem mondom, hogy írd újra a magyar érettségit, csak egy általános harmadik osztályba ülj be két hétre."
Szintén csak személyeskedsz és sértegetsz.
"És kipécézed minden válaszomban azt, amibe beleköthetsz, amit egyre elrugaszkodottabban, néha számomra értelmetlenül magadra vehetsz sértésként."
Csak mellékesen megjegyzem, ELEVE TE kötöttél bele az összes válaszomba, kipécézve azt amibe beleköthetsz, majd bármi választ adtam akkor újra és újra kipécéztél belőle valamit amibe újra és újra beleköthetsz elhordva engem minden hülyének.
"Elnézést kérek minden tanító nénidtől, minden itt olvasótól, és magamtól is, hogy feltételeztük, értelmes ember vagy."
Köszönöm, válaszaid jelentettem moderátornak.
"Csak meg kéne jobbra tartani, meg nem 40-nel menni a 70-es táblával."
Szeretem az ilyeneket "miden veréb ájon a küsőbe mer jövök a 20 éves ányócval"
Ember jártál-e te.mostanában a Hungárián? Ott boldog vagy ha 30-al lehet csorogni, mikor tele mind a 3-4 sáv, akkor nincs olyan, hogy jobbra tartás, mert nincs hova. Ha előtted áll a busz, szerintem te sem mész 70-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!