Tegnap a parkoloba egy auto nekitolatott a villanyoszlopnak. Nem lett nagyobb baj. Azon gondolkoztam,hogy mi van ha mondjuk kidonti az oszlopot, ami razuhan az automra. Akkor mi van?
“ csak pusztas spekulacio,mert megtortenhet az eset. Aztan,hogy magyarazom a biztositonak..”
1. Keresel elérhetőséget a biztosítóhoz
2. Felveszed a kapcsolatot a biztosítóval
3. Tájékoztatod őket, ehhez hasonlóan:
“ xy. napon xy helyen xy rész-ú jármű vezetője neki tolatott említett időpontban, helyen egy közterületi villany póznának. Az ütközés erejétől a pózna kidőlt, mely következtében az én xy frsz-ú gépjárművem bal jobb hátulsó elülső oldalsó xy elemében kár keletkezett. A helyszínen volt/nem volt rendőri intézkedés. Az okozó elismerte/ nem ismerte el felelősséget. Kék sárga kar bejelentőt töltöttünk/nem töltöttünk a helyszínen. Mellékletben küldöm a helyszínen készült képeket, ezzel releváns dokumentációkat. Várom válaszukat.
Ebben mi volt a nehéz? Egy közlekedési baleset során neked anyagi károd keletkezik. Mi a kérdés?
“ Kék sárga kar bejelentőt töltöttünk/nem töltöttünk a helyszínen. " kotelezo a kocsiban tartani?”
Ki mondta hogy kötelező? Bár szerintem egy autó ami közúti forgalomban vesz részt alap kelléke kene legyen. Csak elfér valahogy egy autóban 4 darab papírlap. Emelettel telefonon is tölthető. Eléggé érdekes egy ember a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!