Autópályán minek tér vissza valaki a belső sávba?
Ugye az első kerdés az, hogy a gyirsabb auto hogy került a belső sávba, ha az üres.
Nyilván pont ugyanazért van ott a másik is.
Semmi értelme nincs. De mondok jobbat. Külföldön nincs olyan, hogy jobbról elhaladhatsz a belsőben tötymörgő mellett, az jobbról előzés és nagyon rosszallják.
Szóval, szituáció. Éjszaka közepe, megyek Ausztriában. Tök üres a pálya, három sáv, én a külsőben megyek, utolérek valakit, aki a középsőben (biztos megszokás a kamionok miatt, mert a középső is elképsztően nyomvályús). Besorolok a külsőből a belsőbe, hogy megelőzzem. Ő erre mit csinál? Kisorol a külsőbe. Pedig elfértem az üres belsőben, maradhatott volna felőlem a középsőben. Visszasorolok a külsőbe, amikor elhaladok mellette, ő meg visszasorol a középsőbe. Számoljuk meg, én váltottam 2 sávot, aztán vissza 2-t, ő tök feleslegesen 1-et, meg vissza 1-et, ez 6 sávváltás. Amikor normális esetben 2-re lett volna szükség: mindketten a külsőben vagyunk, én megelőzöm a középsőben, aztán visszasorolok.
Igen ezt én is szoktam tapasztalni
Csak egy magyarázat van rá: városi vezető és ott van az hogy ha valaki gyorsabb tőled el kell engedni utána megint visszamehetsz. Én ezt az elsők között törölném el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!