Adott egy szituáció, valaki a belső sávból kisorol a külsőbe, hogy elengedjen egy gyorsabbat. A szélső, ahová kisorolt, üres. De emberünk a gyors autó elengedése után visszatér, visszasorol a belső sávba úgy, hogy a szélső, amibe az imént sorolt ki, amit most elhagy a belső irányába, az teljesen üres, ahogy mondottam. Aki így tesz, az miért, milyen megfontolásból teszi ezt? (Még annyit, hogy olyan pályán, ahol egyik sáv sem kátyús.)
M3 Nyíregyháza féle, mindent elárul a két sáv közti különbség 😀
2023. aug. 22. 20:31
3/21 A kérdező kommentje:
"M3 Nyíregyháza féle, mindent elárul a két sáv közti különbség 😀"
Kérdésben: "Aki így tesz, az miért, milyen megfontolásból teszi ezt? (Még annyit, hogy olyan pályán, ahol egyik sáv sem kátyús.)" Tehát mégegyszer:
Még annyit, hogy olyan pályán, ahol egyik sáv sem kátyús. Azaz: a két sáv egyforma minőségű. Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Vágesz?
2023. aug. 22. 20:36
4/21 anonim válasza:
Engem erdekelne, nálunk melyik pályán nem kátyús a külső? Én még arra nem jártam.
Még a pár éves burkolatú útjainkon is akkora gödrök vannak, hogy sosem tudom törik-szakad-e valami, mikor 130-al belemegyek.
2023. aug. 22. 20:46
5/21 anonim válasza:
Ha nem balra kanyarodáshoz készül fel, akkor valószínűleg az van a háttérben, hogyha a külsőben menne és utolér valakit, akkor az előzéshez néznie kéne a tükröket, esetleg lassítania/gyorsítania kéne és ez nagyon fárasztó.
2023. aug. 22. 20:47
6/21 A kérdező kommentje:
"néznie kéne a tükröket, esetleg lassítania/gyorsítania kéne és ez nagyon fárasztó" - ha valaki alkalmatlan a vezetésre, az miért ül autóba?
2023. aug. 22. 20:49
7/21 anonim válasza:
Utminoseg, nem csak a kátyú van.
Azért mondtam menj arra.
Az ut egyik fele más anyagból van, nagyon hangos. 😀
Sem kátyú, semmi másra nem kell gondolni.
2023. aug. 22. 20:51
8/21 anonim válasza:
#6: nincs tudatában vagy nagyon sürgősen el kell jutnia valahová autóval.
2023. aug. 22. 21:06
9/21 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a válasz, mert egy nő a sofőr. Ők mennek folyamatosan a belső sávban, mert az biztonság érzetet ad nekik.
2023. aug. 22. 23:09
10/21 anonim válasza:
Érdekes én szerintem életemben nem láttam ilyet, pedig sokat pályázom. Gondolom ez csak a belső sáv mániás kérdező napi kérdése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!