Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Be szoktátok kötni a biztonság...

Be szoktátok kötni a biztonsági övet?

Figyelt kérdés

2023. aug. 17. 19:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
78%
#28: És ennek így mi értelme? Energiád úgyis rámegy, tehát előbbre nem vagy, de legalább a rendőr így is meg tud büntetni, és nem véd. Semmi értelme.
2023. aug. 18. 12:49
 32/34 anonim ***** válasza:
90%

Én életem, én döntésem témához:

Egy kisebb oldalirányú ütközés után is simán kieshetsz a pozíciódból, ami miatt minimum másodpercekig képtelen leszel a még mozgó autó kontrollálására. Nagy ötlet, mert így a kórházi kezeléssorozatod után tömegbaleset okozása miatt is felelned kell, mert épp a buszmegállóba hajtottál.

2023. aug. 18. 12:57
 33/34 anonim ***** válasza:
Igen, és ha elfelejteném, akkor nem szoktam, a folyamatos csodás csipogás elég zavaró tud lenni
2023. aug. 26. 15:58
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és utasaimtól is elvarom.

A napokban volt egy vad ami miatt teljesen váratlanul satuzni kellett illettve főutra kiforduló fogalmatlanokból kettő db.

Ez 3 olyan eset, amikor pl a hátul nem bekötöttek megindulhattak volna az elöl ülők felé kontroll nélkül.

Azt hagyjuk is, hogy akkor mivan, ha a szemből érkező "én döntésem" kollega monfjuk a saját hibájából nekemjön és az agya az A oszlopomról az arcomba folyik. Ne jampizzunk mán kérem.

2023. aug. 27. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!