Valóban nem kellene vezetnie?
A Facebook bíróság egyhangúan úgy döntött, hogy ennek a nőnek nem szabadna vezetni: [link]
Nekem ez kicsit most letörte az önbizalmam, ugyanis sajnos ilyen már velem is előfordult amikor tapasztalatlan sofőrként visszaültem az autóba. Volt, hogy hasonló szituban én is lassabban oldottam meg a kiállást, mert féltem, hogy meghúzok valakit. Viszont ez később már sokkal könnyebben ment, majd nem is voltak már ilyen gondjaim.
#20 Azt, hogy ezerszer le lett írva, hogy a probléma NEM azzal van, hogy nem ismeri az autó méreteit és "túlságosan" óvatos. Ez nem baj. Ahogy te is mondtad, inkább legyen túl óvatos, minthogy törjön-zúzzon. Senkinek sincs ezzel baja és senki nem mondja emiatt, hogy nem kellene vezetnie.
A probléma az autó kezelésével van, ami egy teljesen különálló és sokkal-sokkal nagyobb hiányosság. Erről a problémáról szól a téma, nem pedig az óvatosságáról.
Erre jössz te kioktatni minket, hogy hülyék vagyunk, mert szerinted az óvatosság jó. Mikor ezt senki nem is vitatta.
Szóval szövegértés egyes, leülhet.
"Csak a fészbúkos rögtönítélő okostojásokra reagáltam"
De milyen jogon reagálsz valamire és milyen jogon illetsz negatívan másokat, mikor azt sem érted, hogy miről beszélnek? Hiszen a válaszodból nyilvánvaló, hogy szerinted az emberek az óvatosságán vannak felakadva és ezért szólod le őket, ezt teljesen nyilvánvalóan és félreérthetetlenül leírtad, pedig a valóságban senki nem mondott ilyet. Olyan dolog miatt szólsz le másokat, ami nem is létezik. Fogalmad sincsen róla, hogy mit beszélsz.
Kérdezem én: ez nem pont ugyanaz a viselkedés? Te azt mondod, hogy ők rögtön lenéznek másokat, a semmire alapozva. Erre jössz te és rögtön lenézed őket, a semmire alapozva. Tényleg nem érzed az iróniát benne? Mások szemében a szálkát, bagoly mondja bögölynek és egyéb szólás-mondások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!