Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Valóban nem kellene vezetnie?

Valóban nem kellene vezetnie?

Figyelt kérdés

A Facebook bíróság egyhangúan úgy döntött, hogy ennek a nőnek nem szabadna vezetni: [link]

Nekem ez kicsit most letörte az önbizalmam, ugyanis sajnos ilyen már velem is előfordult amikor tapasztalatlan sofőrként visszaültem az autóba. Volt, hogy hasonló szituban én is lassabban oldottam meg a kiállást, mert féltem, hogy meghúzok valakit. Viszont ez később már sokkal könnyebben ment, majd nem is voltak már ilyen gondjaim.

2023. aug. 15. 16:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

#20 Azt, hogy ezerszer le lett írva, hogy a probléma NEM azzal van, hogy nem ismeri az autó méreteit és "túlságosan" óvatos. Ez nem baj. Ahogy te is mondtad, inkább legyen túl óvatos, minthogy törjön-zúzzon. Senkinek sincs ezzel baja és senki nem mondja emiatt, hogy nem kellene vezetnie.

A probléma az autó kezelésével van, ami egy teljesen különálló és sokkal-sokkal nagyobb hiányosság. Erről a problémáról szól a téma, nem pedig az óvatosságáról.

Erre jössz te kioktatni minket, hogy hülyék vagyunk, mert szerinted az óvatosság jó. Mikor ezt senki nem is vitatta.

Szóval szövegértés egyes, leülhet.

2023. aug. 16. 18:39
 22/23 MGéza ***** válasza:
40%
Senkit nem oktattam ki. Csak a fészbúkos rögtönítélő okostojásokra reagáltam, sok közülük azt sem képed megoldani, hogy a saját kertes háza elől elinduljon anélkül hogy árokba hajtana, de egyből jön a haha, hülye tyúkozás.
2023. aug. 16. 18:45
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

"Csak a fészbúkos rögtönítélő okostojásokra reagáltam"

De milyen jogon reagálsz valamire és milyen jogon illetsz negatívan másokat, mikor azt sem érted, hogy miről beszélnek? Hiszen a válaszodból nyilvánvaló, hogy szerinted az emberek az óvatosságán vannak felakadva és ezért szólod le őket, ezt teljesen nyilvánvalóan és félreérthetetlenül leírtad, pedig a valóságban senki nem mondott ilyet. Olyan dolog miatt szólsz le másokat, ami nem is létezik. Fogalmad sincsen róla, hogy mit beszélsz.

Kérdezem én: ez nem pont ugyanaz a viselkedés? Te azt mondod, hogy ők rögtön lenéznek másokat, a semmire alapozva. Erre jössz te és rögtön lenézed őket, a semmire alapozva. Tényleg nem érzed az iróniát benne? Mások szemében a szálkát, bagoly mondja bögölynek és egyéb szólás-mondások...

2023. aug. 16. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!