Ha az ember kihívja a rendőröket mert egy idegen autó a kapu elé parkolt, ők tudnak valami érdemlegeset csinálni vagy csak megvárják és megbüntetik?
Miután ott volt a rendőr, baklövés lett volna részemről a féltéglás megoldás, bár nem titok, nekem is ez volt az első ötlet.
Aztán végiggondoltam....
Nyilván rögzítték a hívásomat és így egyértelmű, hogy csak én lehettem volna a bosszúálló, mivel nekem volt problémás a parkoló autó.
Egyetlen megoldást találtam, kihoztam a garázsból a krokodilt, aláemeltem a hátsó futóműnek és arrébb cibáltam az ajtóm elöl.
Persze véletlenül ferdén -és jó szorosan- a házsarok és egy másik autó közötti szűk helyre. Mit csináljak, én így tudok "parkolni". 😜
#8 voltam.
6: nem minden marhaság, amiről még nem hallottál. Azt hangsúlyoztam, normális országban.
Tessék:
"Wer ein falsch parkendes Auto – etwa vor der eigenen Garage – blockiert, muss mit einer Strafe rechnen. Der Grund: Sie dürfen niemanden in seiner Bewegungsfreiheit einschränken. Auch dann nicht, wenn die Person den Parkplatz zu Unrecht in Anspruch nimmt. Blockieren Sie den Falschparker oder die Falschparkerin, erfüllt das den Straftatbestand der Nötigung."
( [link]
Ha lefordítod, lényegében az amit leírtam. Csak a "Nötigung" (kényszerítés) a magyarban másképp értelmezett, vagy leginkább sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!