Biztos nem leszek népszerű, de azt vettem észre, hogy a motorosok mindenen is képesek megsértődni, tükröt leütögetni, aztán bátran eliszkolni.
Hál istennek én ilyet még én nem éltem át, csak videókon láttam, de itt is ahogy kivettem a motoros elég gyorsan jött, és még úgy tűnik be is mutatott a szerintem szabályosan kikanyarodó autósnak, hogy nem készült rá, hogy ő bizony nagyon jön, és hát ő ugye miért is fékezzen is egy picit is akár...
Szerintem elég egyértelmű.
Bmws nem adta meg az elsőbséget a motorosnak. Ő erre kikerülte hogy ne kenődjön fel a csomagtérajtóra (Ugye veszélyhelyzet esetén megszegheted a kresszt pl záróvonal átlépése).
A mutogatás szerintem felesleges volt, de mondhatni jogos. Bmwsnek meg kis fasza van ezért keménykedni kellett onnantól hülyeség az egész.
#1 Én meg motorosként azt veszem észre, hogy az autósok szeretnek levegőnek nézni és bátran veszélyeztetni az életemet, aztán mikor pirosnál kopogok neki, akkor bambulni előre. Bár én nem szoktam tükröt leütni, és nem tanácsolom senkinek, de néha megértem az eseteket, főleg ha a kedves autós, amúgy sem használja.
2# Veszélyt került el jogosan, így nem számít szabálytalannak.
#bazaltkaroly
Én előzékeny vagyok a motorosokkal, szóval szerintem még sosem konfrontálodtam velük, én csak az ilyen road rage videókból vontam le konzekvenciát. Nyilván mindig két fél kell egy balhéhoz.
#Koaxk Ábel
A road rage videókban ezek vannak összeszedve, de ez lehet ezer esetből egy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!