Szerintetek mi lesz a büntetése az Árpád hídi
gázolónak?
Én arra vagyok kíváncsi hogy mi jön közvetlenül a 30 nap előzetes után.
Megy szabadlábon védekezni azon lelép külföldre?
Majd visszajön papírok nélkül hogy ő arab menekült migráns?
2023. júl. 20. 10:08
Gyerekek, pár évvel ezelőtt a 11-esen kacsamama akart átkelni az úton 5-10 kicsivel. Lehúztam a fehér csíkon kívül (!) és próbáltam bent tartani a füvön a kacsákat, összetelefonáltam az összes madármentőt, persze senki sem jött, így hát kihívtam a rendőrséget. Kb félóra múlva már ki is jöttek, közben áttereltem a kacsákat az Omszki-tó felé. Tudtomra adták, hogy eljárást indíthatnak ellenem KÖZÚTI VESZÉLYEZTETÉSÉRT-akkor fogalmam sem volt mit jelent. Tehát abban a kategóriában ítéltek volna el, amit csak FONTOLGATNAK, ha véletlenül bebizonyosodik, hogy tényleg akarattal ment 150-nel vagy ne adj'Isten még versenyzett is. Elhiszitek, hogy többet ültem volna, mint amennyit az a dög fog? nagyon remélem, hogy nincs igazam! Szerencsére nem indítottak eljárást ellenem, ezúton is köszönöm kegyelmes, emberséges hozzáállásukat.
2023. júl. 20. 17:21
33/36 A kérdező kommentje:
Mégis miért lett volna a kacsamentés veszélyeztetés? Vagy csak nem tetszett a zsaruknak, hogy ilyen piti üggyel hívtad őket?
A megoldás az lenne ha bárki bárhol mérhetne sebességet, beküldhetné a rendőrségnek, az elkövetőket keményen büntetnék és aki a mérést végezte jutalékot kapna.
Az emberek szeretik a pénzt, ezért biztos volna sok aki ezt csinálná, így minden száguldozó képben lenne, hogy BÁRHOL BÁRMIKOR lehet, hogy valaki éppen őt méri be.
2023. júl. 21. 09:11
35/36 A kérdező kommentje:
#34 Ez csak akkor működne, ha mindenki hitelesített traffi eszközt kapna és a büntetési tétel az elkövető jövedelméhez igazodna, mint Finnországban, valamint sorozatos gyorshajtás esetén az autót is lefoglalnák.
Az ilyen notórius versenyzőknek, akik a farkukat lóerőben mérik meg se kottyan a 300 ezres gyorshajtási bírság. Ha az éves jövedelmének a 20-30%-át kellene kicsengetni, azt már talán megérezné.
A kacsás vagyok. Azért, mert egyszer igyekezetem ellenére kifutottak a kacsák az útra, az 1.autó legékezett a másik hátulról belememt mert ugye követési távolság sincs. Azt hozzátenném, hogy azért futottak ki, mert közben a rendőrségnek magyaráztam, hogy miért lenne fontos kijönniük mivel ez egy balesetveszélyes helyzet, mindig lesznek akik leféleznek és a hátsók meg belerohannak tömegesen. Alig fejeztem be a mondatot, jött a csattanás. Arra azt mondták oké kijönnek. De h mi a fszért az én felelősségem azt ők tudják.
2023. júl. 22. 06:53
Kapcsolódó kérdések: