Szerintetek mi lesz a büntetése az Árpád hídi gázolónak?
Itt a faluban 3 éve egy idős bácsit ütött el bedrogozva, bepiálva, bevont jogsival egy srác 120km/h-val.
Szegény öreg 43 métert repült.
Srác elhagyta a helyszínt, törött szélvedővel még száguldott egy kicsit a faluban de elkaptak.
Szülei gazdagok... Na szerintetek mit kapott?
2 év háziőrizet (amit hol betartott hol nem), egy kis pénzbírság amit röhögve kifizettek. Elvileg a vezetéstől eltiltottak.
Lehet tippelni, hogy szoktuk e látni vezetni a faluban?
Segítek: i betűvel kezdődik a válasz.
Na ilyen komoly büntetések vannak nálunk.
Látom, valaki töröltette a kommentemet... A lényeg, hogy az ilyen nem való a társadalomba, mert nyilvánvalóan képtelen betartani a normákat.
Értelmes ember nem száguldozik a városban 140-nel csak mert nem fér a bőrében.
Eleve ha rajtam múlna, betiltanám közúton a 200 lóerőnél erősebb kocsikat. Versenyautó a versenypályára való!
12: amit írtam azt egy papír kettes swifttel művelte a gyerek... Szóval bármilyen autóval lehet ölni de tény, hogy kikapcsolt esp-s 600 lovas mercivel őrültség szaguldozni.
Sofőr vagyok, sok autót vezettem már.
Volt "szerencsém" 300 lovas mercihez.
Kíváncsisagbol kikapcsoltam esp-t. Első gyenge kanyarban egy közepes gáznál úgy vagta ki a seggit mint a barom.
Már egy 300 lovas autó vezethetetlen stabilizátor nélkül, hát akkor még egy 600 lovas vagy mennyi.
Valószínűleg nem lett volna baleset a hídon ha be lett volna kapcsolva esp meg asr.
Valószínűleg az ügyvédei kimossák, ahol ennyi pénz van, azt nem ültetik le.
Ez a mostani előzetes letartóztatás is csak a nép nyugtatása, aztán 30 nap múlva már nem beszélnek ennyit az ügyről, kiengedik házi őrizetbe, majd éli világát.
Én biztos vagyok benne, hogy semmilyen érdemi büntetést nem fog kapni.
Ha volna igazság az országban, ez az antiszociális, öntörvényű, a normákat és másokat teljesen semmibe vevő állat hosszú-hosszú évekig rohadna a rács mögött, plusz végleges eltiltást kapna a vezetéstől és elkoboznák az összes vagyonát is, hogy még véletlenül se ülhessen újra ilyen drága kocsiba.
Nevetséges, hogy milyen kevéssel meg lehet úszni az ilyesmit.
Kellene egy külön jogi kategória az ilyenekre, "s*ggfejségből elkövetett emberölés" címszóval.
Ott volt az szegény M. Richárd. Zokogtam, amikor megtudtam, hogy megdöglött szegény. Ő el volt tiltva a vezetéstől. És mi volt az első gondja a baleset után? Vett egy új kocsit.
A teljes vagyonelkobzás is csak olyan diktatúrában lehetséges, ahol bármiért kinyírhatnak. És jó, elszedik minden pénzét. Nem tehet szert újabbra? Ha tisztességes emberré válik (ez a cél, nem?), akkor is mindent szedjünk el tőle, amit megkeres? Ha nem, és megint vagyonos lesz?
Volt a YouTube-n egy srác, akinek a legszebb mondata az volt, hogy Nekem a béremben van a vezetés. Neki soha nem is volt jogosítványa.
És volt egy 96 éves angol bácsi régebben a tévében (vagy csak újságban?). 96!
Kiderült, 70 éve vezet autót, úgy, hogy soha nem tett vizsgát. Csak éppen betartotta a szabályokat. Egy bűncselekmény miatti razzia alkalmával ellenőriztek minden kocsit, és akkor bukott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!