Mennyire visel meg lelkileg ha benézel valamit?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy direkt szabálytalanul, vagy veszélyesen vezet valaki aki lesz@r mindent, és mindenkit. Én egy éve vezetek rendszeresen, és az utóbbi időben volt egy sárga-piroson való átcsúszásom, sajnos benéztem a klíma miatt nem gyorsult annyira az autó mint ahogy gondoltam, amúgy átértem volna simán még a zöld jelzésen. Na meg volt egy-két hasonló szitum, amik kisebb bénázások de bármiből lehet ugye baj. Engem lelkileg megvisel egy-egy ilyen, persze nem hetekre de 1-2 napig elgondolkodok rajta. Más is így van ezzel? Vagy ez későbbelmúlik? Amúgy naponta vezetek közel 80-90km-et.2023. júl. 8. 12:50
11/15 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy a kérdés szempontjából. Volt egy sárgán átcsúszásom, könyveljük el ennyinek, mert ennyi történt, én bonyolítom kicsit túl. Nem is lényeges ez annyira a kérdésem szempontjából, arra voltam kíváncsi más is átgondolja-e az ilyesmi bakikat, vagy lezserebben veszi. A lelki oldala érdekelt a dolognak
2023. júl. 9. 06:46
12/15 A kérdező kommentje:
Amúgy igen ismerem a kreszt, rendszeresen frissítem is, ha valami nem tiszta utána járok kérdezek. Nem vagyok egy vezetéstechnikai szakember, de azért azzal még tisztában vagyok hol van a csík a kereszteződés, és a lámpa közt, tudom hol kell megállni, és ha ennyire béna lennék akkor nem ülnék autóba. Vagyok annyira felelősségteljes ember.
2023. júl. 9. 06:48
13/15 anonim válasza:
"mire a közepére értem már sárga volt"
"Volt egy sárgán átcsúszásom"
"Amúgy igen ismerem a kreszt"
Én itt zavart érzek az erőben. Nem, nem ismered a kreszt. Nem volt semmilyen sárgán átcsúszásod. Szabályos voltál, feltéve, hogy nem nyomtad padlóig a gázt ezzel átlépve a megengedett sebességet - de te szabályosan, zöldben haladtál át a kereszteződésen.
Lerajzoljam, hogy megértsd?
14/15 A kérdező kommentje:
Nem kell lerajzolnod köszönöm szépen. Nem tudok egy pár hónapos eseményt pillanatra pontosan visszaidézni, valószínűleg túlreagáltam akkor is a dolgot, értem mit akarsz mondani ezzel és köszönöm ha segítő szándékkal írod, de valójában tényleg értem és nem szorul további magyarázatra.
2023. júl. 9. 19:39
15/15 A kérdező kommentje:
Igen, értem, hogy mivel már a vonalat átléptem zöldnél és utána lett sárga ez nem számít annak, de engedjük ezt el. Mivel nem vagyok annyira rutinos sofőr még, és nem vezetek annyira régóta ezért többet agyalok egy-egy ilyenen, hogy biztosan nem-e voltam nagyon szabytalan stb. Szóval hagyjuk 🙂🙏🏻 köszönöm szépen a válaszokat, ment a zöld mindenkinek.
2023. júl. 9. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!