Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bambultál már be úgy, hogy...

Bambultál már be úgy, hogy nem jó fele mentél?

Figyelt kérdés
Nekem volt már ilyen, persze pont mikor ültek mellettem. Nagyon ciki volt 😂 Mentem a megszokott irányba, amerre akkor megyek, ha dolgozom, (általábanmindig arra megyek autóval) aztán pár mp után kapcsoltam, hogy ja most nem oda megyek
2023. jún. 6. 21:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, már sokszor előfordult, hogy a "robotpilóta" elvitt arra, amerre sokszor megyek :)
2023. jún. 7. 17:32
 12/17 bazaltkaroly ***** válasza:
83%
Ha most visszakapnám azt az üzemanyagot, amit arra égettem el, hogy visszaforduljak a bambulásomból, akkor legalább öt évig nem kéne tankolnom.
2023. jún. 8. 09:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, de férjemhez nem szabad szólni kanyarodáskor, mert rossz irányba megy. Nálam nagy ködben volt, hogy hirtelen nem tudtam, jó úton megyek - e, ez már többször előfordult. Igaz, én nem vezetek annyifelé.
2023. jún. 8. 17:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. jún. 8. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:
31%

Velem az szokott előfordulni, hogy abba az irányba fordítom a kormányt amerre nézek.

Többször előfordult már, hogy a mellettem ülő szól nekem, hogy pl "nézd már mennyi őz van ott". Aztán én odanézek és már vagy az útról megyek le (nemrég defektet kaptam emiatt) vagy a szembejövő nyomja a dudát és akkor fékcsikorgások közepette megy a kétségbeesett kormányrángatás.

2023. jún. 9. 02:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#15: ne ez az a szint, amikor le kell mondani a járművezetésről.
2023. jún. 9. 05:34
 17/17 A kérdező kommentje:
De ha tudod, hogy lemész az útról legalább ne nézelődj ha vezetsz.
2023. jún. 9. 10:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!