Mit lehet ilyenkor csinálni, esetleg kinek érdemes szólni, aki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Valaki vagy valakik, azzal szórakoznak, hogy különböző hegyes tárgyakat szórnak szét az utca több pontján, hogy azokba majd kocsi belehajtson.
Az utóbbi 1,5 hónapban az utcában, mindenkinél előfordult, de már a szomszéd utcákból is halottam ilyen bajokat.
De már kisebb karcolások is vannak a kocsikon. Látszik, hogy valaki azt direkt csinálta. Kamera nincsen, hogy vissza lehessen nézni, bármit is.
Rendőrségnek szóltunk, de kb... mint ha ott se lettek volna.
Kamerákat fogunk felszereltetni, de amíg kiépítik kb... 1 hét.
Éjszaka valaki mindig kint van, de nem látunk semmit.
Ha rajta kapok valakit, hogy ezzel szórakozik, én el töröm a kezeit.
Tanácsok?
#hegyes tárgyak az utcában
2023. máj. 11. 15:32
1/3 anonim válasza:
NE törd el a kezét, mert téged büntetnek meg érte.
Egyébként a közfelügyelöknek kell szólni.
2/3 anonim válasza:
Első tanács hogy ne csinálj semmit, ne is akarsz rajta kapni. Legyen kamera, hadd vegye fel, gyűjtsön bizonyítékot. Ha bármi módon közbe avatkozol, azzal csak ártasz. Bizonyíték nélkül semmit sem lehet tenni, szóval mint mondtam, várd meg a kamerát.
3/3 anonim válasza:
Kamera meg elvileg nem nézhet közterületre...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!