Bunkó dolog lesatuzni ha trafit látok és 35-el menni?
Figyelt kérdés
Ugye egy kilóméter óra sem pontos a kocsikban, véletlenül sem akarom hogy 45-el megyek aztán megállít a rendőr hogy 51-el mentem én meg fizethetek 30 000 ft-ot a semmiért. 30 éve vezetek, még sosem büntettek meg, van rutinom hogy kiszúrjam a trafizó civil rendőrautókat.2023. máj. 10. 08:23
21/25 anonim válasza:
Nem csak bunkó hanem balesetveszélyes is.
22/25 anonim válasza:
Ha valós 50-ről (óra szerinti 55) satuzol óra szerinti 35-re (valós 30), akkor közel sem voltam szabálytalan.
Másrészt a büntetőfékezés pár fokkal súlyosabb, újabban eltiltás jár érte, míg én legrosszabb esetben kapok emellett egy kis csekket.
23/25 anonim válasza:
Felesleges satuzni, ha te látod a trafit akkor ő is lát és már rég bemért.
24/25 nemaRendőrség válasza:
Tedd hátramenetbe is, biztos ami biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!