Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Proli dolog hogyha kétharmadig...

Proli dolog hogyha kétharmadig van a benzintank akkor elmegyek tankolni?

Figyelt kérdés
Sokat megyek vidékre és félek hogy ott ragadok.
2022. dec. 3. 11:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
*sóhajt
2022. dec. 3. 11:57
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

Mi ez a prolizás mostanában. Prolik a Tátrában, prolik a benzinkúton.

Miért lenne az? Ha kettő deci kell a tele tankhoz, akkor annyi, ha kettő csepp van az alján, akkor annyi. Mi ez a minősítés? Nem értem.

2022. dec. 3. 11:59
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Az egy proli dolog hogy nem tudsz semmit megcsinálni magadtól, mindenről megkell a gyk. kérdezni.

Nincs benned önállóság??

2022. dec. 3. 12:06
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
Hova mész vidékre, Bécsbe hogy félsz hogy ott ragadsz? Vagy 5 literes a tankod? De persze mindenki akkor tankol amikor akar. De 30-40 liter nem kis távra elég.
2022. dec. 3. 12:06
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
És ha azt mondjuk hogy proli dolog akkor nem tankolsz? Akkor ott ragadsz vidéken?
2022. dec. 3. 12:07
 6/16 anonim ***** válasza:
97%

Soha senki nem állította, hogy akkor kell tankolni, amikor már világít a kontroll lámpa.

Sőt, inkább azt ajánlják a szajemberek, hogy lehetőleg ne menjen le féltank alá az üzemanyag... a gyakorlat persze teljesen más, ahogy arra a kérdés feltevése is rámutat, csak a prolizásal sincs képben a kérdező, a prolinak autója sem volt.

2022. dec. 3. 12:37
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésed stílusa a proli.
2022. dec. 3. 12:57
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem proli. Inkább az "ezeöté tele" a proli.
2022. dec. 3. 12:59
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Nekem 100 literes tankom van. Múltkor beálltam az egyik kútra, mire kijött a csávó és azt mondta, hogy nagyon örülne ha nem tenném tele. Megnyugtattam, hogy csak félig lesz ;)
2022. dec. 3. 13:30
 10/16 anonim ***** válasza:
95%

Miért lenne proli dolog? Én akkor tankolok, amikor úgy látom, hogy megéri, pl. több országot érintő úton ott, ahol olcsóbb, vagy ha nem akarok sokáig megállni, ott, ahol éppen egy teletankolás kitart a következő tervezett megállásig.

Proli dolog inkább az lenne, hogy "ötezerért légyszi" meg "csak 15 litert". Aki normális ember és picit is érdekli a motorja állapota, az mindig teletankol, sok helyen most 50 literig lehet hatósági áron tankolni, tehát evidens, hogy akkor tankolok, amikor kevesebb, mint 50 liter hiányzik a tankból.

2022. dec. 3. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!