Milyen dolog az ha egy totál egyenes úton egy biciklis belemegy hátulról egy gyalogosba?
Figyelt kérdés
Nem látja hogy ott van valaki előtte akit ki kéne kerülni?2022. júl. 11. 15:17
1/22 A kérdező kommentje:
Ma történt egy ilyen
2022. júl. 11. 15:17
2/22 anonim válasza:
Látja, de azt hiszi majd a másik lemegy az útról. Láttam már én is ilyet
3/22 anonim válasza:
Nem csak a biciklisnek kötelessége kikerülni a gyalogost, hanem a gyalogosnak is kutya-kötelessége lehúzódni, ha nem akarja, hogy elüssék. Amúgy meg simán lehet, hogy nem látta, vagy pedig már későn akarta volna félrehúzni a kormányt.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem hibás a biciklis, hanem azt, hogy mindenketten hibások - a gyalogos is.
4/22 anonim válasza:
Ha a bicikliúton történt akkor a gyalogos a hibás.
5/22 anonim válasza:
Velem olyan volt, hogy az úton mentem biciklivel, és hirtelen a gyalogos lelépett a járdáról az útra, úgy hogy nem nézett hátra. Épphogy nem mentem bele, de persze utána ő ordibált utánam...
6/22 A kérdező kommentje:
Ez településen kívül volt egy folyó menti töltés tetején ahol sokan mászkálnak, futnak, bicikliznek általában
2022. júl. 11. 15:32
7/22 anonim válasza:
lehet tévedés, pillanatnyi figyelemvesztés, vagy bunkóság is
8/22 anonim válasza:
Ne várj logikát, engem is majdnem el ütött pár hónapja 1 biciklis, pedig 1000%, hogy látott már vagy 50-100 méterrel előtte, nem úgy léptem elé, de ezek azt hiszik, hogy több mint egy gyalogos, tisztelet a kivételnek.
9/22 anonim válasza:
Én egyszer egy villanyoszlopnak mentem neki bringával, egyszerűen elbámészkodtam/bambultam. Sajnos van ilyen
10/22 anonim válasza:
4: ha bicikliúton törten, akkor sincs joga elütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!