Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen dolog az ha egy totál...

Milyen dolog az ha egy totál egyenes úton egy biciklis belemegy hátulról egy gyalogosba?

Figyelt kérdés
Nem látja hogy ott van valaki előtte akit ki kéne kerülni?
2022. júl. 11. 15:17
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
33%
#3 vagyok, miért lettem lepontozva?
2022. júl. 11. 16:03
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
11es, mert a járdán nehogy már nekem kelljen még figyelnem rá, mikor ő a gyorsabb pl azért.... személy szerint, így gondolom... én sem kacsázok a biciklis úton, ő se gázoljon már el...
2022. júl. 11. 16:17
 13/22 anonim válasza:
71%
És én honnan tudhattam volna, hogy a járdán történik a dolog? Ugyanis akkor ez az információ még nem lett leírva.
2022. júl. 11. 16:18
 14/22 anonim válasza:
81%
Én azért pontoztalak le, mert ott van, hogy hátulról. Velem is szokott olyan lenni, hogy a hátam mögül ugrik ki egy bicajos vagy egy rolleres - nehogy már úgy kelljen gyalogosként közlekednem a járdán, hogy pörgök a tengelyem körül, mert degradál nekik csilingelni vagy kiáltani.
2022. júl. 11. 16:25
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

"Nem csak a biciklisnek kötelessége kikerülni a gyalogost, hanem a gyalogosnak is kutya-kötelessége lehúzódni, ha nem akarja, hogy elüssék."

Ezt általánosságban néztem, félig hasznost kaptál, nem pont pirosat, de a kérdező szituja sem jobb mondjuk.

2022. júl. 11. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:
68%
Biciklis uton, jardan, uttesten? Nemmind1..
2022. júl. 11. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
Kezdjük ott, hogy más testi épségét szándékosan veszélyeztetni bűncselekmény.
2022. júl. 11. 18:35
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy én láttam már bizonyos portálokon motoros-mopedes baleseteket. Általában India, Kína, ahol azt látod a videón, hogy az adott illető (vagy akár 2-3 utas is) simán neki megy bárminek ami előtte áll. Ember, másik motor, kamion, villanyoszlop. Vagy olyat is láttam, ahol csak ment és egyenesen nekiment a falnak... :D
2022. júl. 11. 18:40
 19/22 anonim válasza:
40%
Most az isten háta mögötti töltésen vezető földútra nem tudom mi a Kresz szerinti szabályozás, DE! A józan paraszti eszemmel azt mondom, hogy ahol sok a gyalogos, ott nem vágtatok verseny tempóban a bringával. Aki edzeni akar, az menjen városon kívüli biciklis útra, ott általában csak elvétve talál gyalogost. Válasszon kora reggeli időpontot és vegyen csengőt, lámpát.
2022. júl. 11. 18:46
 20/22 anonim ***** válasza:
31%
Fék-, és/vagy kormányhiba is lehet.
2022. júl. 11. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!