1/6 A kérdező kommentje:
Megneztem volna a nagy fiukat egy kommandos csapatnak nem mertek volna igy kemenykedni mert alaposan el latnak a bajukat az biztos
2023. máj. 4. 21:17
2/6 anonim válasza:
A Citroen sofőrje is egy igazi agytröszt lehet, ahelyett hogy gázt adott volna a kritikus pillanatban, még próbálta fékezéssel megállítani a kamiont 😂 😂 😂
Amúgy krva szánalmas hogy a kommentekben egy csomóan "Welcome to Russia"-znak, pedig kapásból látni hogy ez nem ruszki videó (made in Chile)
3/6 anonim válasza:
Azért az mókás , hogy pár cirill betűből rögtön azt feltételezi mindenki, hogy a videó Oroszországban készült :)
4/6 MGéza válasza:
Ha maszkos alakok rontanának rám egy autóból és én kamionban ülnék akkor kb nekem is ez lenne a reakcióm. Nem várnám meg hogy mit akarnak...
5/6 anonim válasza:
A nem vertikálisra csonkított verzión látszik a stukker az egyik takonypóc kezében amit a kamionsofőrre fog, így azért elég gyorsan kiderült számára hogy "mit akarnak" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!