Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igazából anyi lenne hogy ki...

Richárd05 kérdése:

Igazából anyi lenne hogy ki járt már úgy és menyi időre hogy délután 16:00-17:00 körül ivott kettő sört és volán mögé kellet ülnie s a szonda 0,33 fujt és elvették a vezetői engedélyét?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha iszok, aznap nem vezetek. Ilyen egyszerű.
2023. ápr. 27. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Életemben egyszer volt olyan, hogy volán mögé KELLETT ülnöm. A gyereket vittem a balesetire, eléggé ordított, de szerencsére csak a lába tört el.

Neked mi volt olyan fontos, hogy kockáztattad érte a saját és mások biztonságát?

2023. ápr. 27. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2 sörrel valószínűleg csak a jogsiját, és a pénzét kockáztatja, mert hosszú évek óta zéró tolerancia van. De azt épp elégszer szájbarágták.
2023. ápr. 27. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem senki, délután 4-5 körül senki nem iszik sört, akinek 0,01% esélye is van arra, hogy még aznap volán mögé kell ülnie. A többségnek ez még amúgy is munkaidő. Egy korty sör után sem vezetnék, egyrészt mert szeretem a jogsim, másrészt meg bártender is voltam, sokat jártam utána, elképednél, hogy mit művel minimális alkohol a központi idegrendszereddel attól függetlenül, hogy az agyad ultra üzemmódba kapcsol és emiatt nem veszed észre. Egy balesetnél ennyi is sorsdöntő lehet, amely országokban nem zéró a tolerancia, ott is azonnal más a helyzet, ha toleranciahatáron belül, de fogyasztott alkoholt a vezető egy baleset esetén.

Amúgy meg nem tudom, te hogy sörözöl, de 16-17 körül 2?? Vízből iszol kb. 1 óra alatt 1 litert???!!!

2023. ápr. 28. 00:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A lúzerek
2023. ápr. 28. 06:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok alkoholista járt már úgy hogy ivott és lebukott.

NAgyon jó hogy az ilyenektől elveszik és megtanítják vele hogy mi az amikor leszarja a szabályokat és embereket tesz ki élet veszélynek.

2023. ápr. 28. 07:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Sem előre gondolkodva, sem utólag nem tűnik jó ötletnek alkoholt fogyasztani és utána vezetni, azért egy ilyen mennyiségnek kell 4-6 óra a teljes bizonyossággal kiürüléshez.

Külföldön vezettem már csekély mennyiségű alkohol fogyasztása után és olyan nagyon masszív hatása nem volt ugyan rám, de mégsem igazán komfortos érzés.

2023. ápr. 28. 08:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem jártam így. Ha iszok, nem vezetek, ennyi.
2023. ápr. 29. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
1 liter sör után vezetni? Akkor remélem hogy 10 évre bevonják azt a jogsit...
2023. ápr. 29. 12:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!