Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Volt már olyan, hogy utolsó...

Volt már olyan, hogy utolsó pillanatban fékeztél zebra előtt?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka a kési észlelésnek? Vagy csak simán akkor jött a gyalogos, ami miatt nagyot kellett fékezni hirtelen?
2023. ápr. 22. 06:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván volt.
2023. ápr. 22. 07:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Későn vettem észre a gyalogost.
2023. ápr. 22. 07:31
 3/9 anonim válasza:
0%
2 Volt ott még más is nálad. Szellemi értelemben.
2023. ápr. 22. 08:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak barmok akik imádnak beparkolni zebra elé, mert "ott van hely". Na ilyenek mögül aztán vedd észre a hirtelen kilépő telefonzombikat. Én ilyenkor azért lassítani szoktam hogy meg tudjak állni időben, de volt már hogy emiatt kellett satut nyomnom
2023. ápr. 22. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt. Ugyanazon helyzet miatt amit a #4es írt...

Inkább már én is úgy csinálom, hogy lefékezek alaposan ilyen zebráknál.

A gázelvétel nem elég ha 50el megyek.

2023. ápr. 22. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az A-oszlop holtterébe is bekerülnek néha. Ha előredőlve ellenőrzöm, néha pont ettől maradnak benne...
2023. ápr. 23. 06:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató. Én zebra előtt tényleg mindig lassabban megyek, ez az a dolog, amire nagyon figyelek. Valamelyik nap viszont hatalmasat kellett fékeznem. Nem történt baj, ha tovább megyek sem lett volna, ugyanis a gyalogos nem indult el csak mikor megálltam, és egymásra néztünk. Jóval a zebra előtt megálltam szóval semmi vész. Csak még sosem volt ilyen, hogy ne lássam meg időben, messziről. Valószínűleg egy ott parkoló autó takarhatta ki.
2023. ápr. 23. 13:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt párszor, hogy a túlsó oldalon már lelépett, mikor észrevettem. Az oszlop meglepően hosszan ki tud takarni egy gyalogot, pláne a körforgalmas zebráknál. Azóta mindig nyújtogatom a nyakam :)
2023. ápr. 24. 00:19
 9/9 bazaltkaroly ***** válasza:

Nekem gyakran van, hogy belső sávban megyek ( kanyarodás miatt ), forgalmas utakon. A külsőben lévő autós, kicsit előtte - főleg ha nagy autó -, kitakarja a zebra elejét, így nem látom, hogy van-e ott valaki, de a bizalmi elvben reménykedve, hiszem, hogy a másik autós megáll, ha van ott egy átkelni kívánó gyalogos. Itt fordul elő, hogy a másik autós nem foglalkozik a járókelővel, és meg mint fing a gatyán, amire én nekem satuzni kell a gyalogos előtt pár méterre.

Pont a múlt héten történt meg velem ez. Itt a külsőben voltam, és a belsőben lévő SUV ment tovább a gyalogosok mellet, - illetve előtte is folyamatosan mentek az autók megállás nélkül. és mire eltűnt, felbukkant mögüle a - már sétáló - gyalogos csoport, amire én csikorgó gumival fékeztem. Néhány gyalogos nekem mutogatott, holott én álltam meg egyedül a zebránál...

2023. ápr. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!