Az elektromos rolleresek hogy nem félnek attól, amikor
járdán száguldanak és elütnek valakit, akkor esetleg
"mégjobban megsérülhetnek"?
Mert sz*rnak bele. Úgy vannak vele, hogy féljenek a járókelők.
2023. márc. 30. 10:51
Az emberek ostobák, mint a segg.
Az autósok sem félnek a gyorshajtás, műszaki hiányosságok, biztonsági öv nem használata, vezetés közbeni telefonnyomkodás következményeitől.
A motorosok sem félnek az autók között elszáguldás, egykerekezés, védőfelszerelés hiánya következményeitől.
A gyalogosok sem félnek a pioros átszaladás, a kerékpárúta körülnézés nelkül kilépés, az éjszaka főúton láthatósági mellény nélküp nyaloglás következményeitől.
Akkor most mi is a meglepő a kérdésben felvázolt szituáción...?
2023. márc. 30. 10:53
Nem szabad közömbösnek maradni, le kell üvölteni az ilyenek fejét.
2023. márc. 30. 10:55
Én egyszer láttam egy ilyen rollerost a belvárosban, száguldott, mint az ökör. Egyszercsak megdobta egy kisebb kátyú és öröm volt nézni, ahogy repült vagy 3 métert
Szerintem nem mostanában rollerozik újra...
2023. márc. 30. 11:00
5/13 A kérdező kommentje:
Én most konkrétan arra gondoltam, hogy reggel majdnem elütötte egy ilyen a párom, de tényleg csak egy hajszálon múlt. Tehát úgy értettem részemről tettlegesség lett volna ha ténylegesen elüti. Abba pedig bele sem merek gondolni, ha valaki gyerekét sodornák el úgy, hogy az apa is ott van....
Jó. És?
Autó még soha nem sodorta el senki gyerekét?
Vagy most mi akar lenni ez a kérdés?
2023. márc. 30. 11:20
Tehát segítségnyújtás vagy rendőrhívás helyett inkább elkezdenél verekedni mint vmi olaszliszkai ősember? IQ-dat mérték mostanában, biztos rendben?
2023. márc. 30. 11:27
Az hagyján, pont múltkor volt olyan eset hogy egy rolleres el esett és valószínű úgy beverte a fejét hogy azonnal meghalt. Az ilyeneket én sem értem, mikor főúton 60-al száguldanak sisak nélkül hogy ha másokra sz@rnak is de még maguk felé sincs veszélyérzetük.
2023. márc. 30. 11:35
9/13 A kérdező kommentje:
6-os! Senki nem mondta, hogy agyon verem,de földhöz b@sznám az biztos. De mit kellene tennem? Megdicsérni, hogy ügyes vagy bástya csak így tovább? De legalább az autók utcán is közlekednek és nem teljesen hangtalanul.
#7 aha, pont ugyanaz a kategória. Én is lekevernék egy csattanóst ha a járdán telibeverne egy rolleres és nem lenne komolyabb baja egyikünknek sem. Volt már olyan, hogy egy kertes házból a kapun kilépve majdnem telibevert egy kislány aki a lejtőn száguldott lefelé, úgy, hogy egy méterre tőle ott volt a kerékpárút. Ha hússzal nekem jön deréktájt az ott elég rendesen megreccsentett volna. Apuka meg 10 méterrel feljebb büszke mosollyal végignézte az egészet. Az iskolában ezt is oktatni kellene, hogy gyalog/rollerrel/bringával hogyan kellene közlekedni. Az összes csoporttól tapasztaltam nem egyszer olyat, hogy teljesen vakon mennek, mintha más nem létezne rajtuk kívül, és az a durva, hogy a náluk nagyobb járművet is leszarják, szóval sokakban még elfojtott szuicid hajlamok is előkerülnek ilyenkor.
2023. márc. 30. 12:29
Kapcsolódó kérdések: