Büntethető az az autós aki Valamely bolt (tesa, lidli, stb..) parkolójában benzines kocsival az elektromos autó töltő helyre parkol?
Ha igen mennyire?
Nállun a városba soha nem áll ott elektromos autó, ahol a töltő.
Elférnbi viszont nem lehet a parkolóban. mert vagy 8 hely tutti ilyen?
Miért tartják fenn ezeket a helyeeket egyáltalán ha nincs ki használva?
"Elférnbi viszont nem lehet a parkolóban."
Mondjuk ne csak az első sorba keress helyet hanem hátrébb, az utolsóban biztosan lesz. Csak hát jó magyar módjára mindenki a kassza mellé akar beállni.
Szerintem büntethető.
Ha pedig nem büntethető akkor pedig azzá kéne tenni. Ez KB olyan mintha mozgássérült parkolóhelyre áll be egy olyan személy aki rá nem jogosult.
Ugyanígy beállsz a családos meg a mozgássérült parkolóba is?
Amúgy életemben nem láttam még olyan tesco/lidl parkolót, ahol ne lett volna egy szabad hely se...
8
Családos parkolóba nagyon sokan simán beállnak. A mozgássérült parkolónál kint a tábla, tehát simán büntethetik.
Töltőnél szerintem is akkor büntethető, ha van megállni tilos tábla.
# Kösz mindenkinek!
Pl Gyöngyös Lidl több karika után se találsz helyet.
Az elektromos felfestesnél nem figyeltem van e tábla.
Bár nem értem h akkor miért nem alakitanak ki benzin töltős parkolót az elktromos mellé, h mig vásárlok tele lökjék. Ez igy diszkrimáció a csóreszekkel!
Azt se értem h miért lehet 1 szinten a roki parkoloval.
A roki jogos, ez meg kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!