Ha én vidékről elektromos kerékpárral bemegyek a 13 km odébb kisvárosba, akkor lehet rajtam hátizsák vagy nem lehet?
És miért nem a hátizsákra veszed a mellényt?
De vannak fényvisszaverő hevederek is, ami gumis az egész, simán fel tudod rakni a hátizsák fölé, és be is tudod csatolni elől.
Ha jót akarsz magadnak, ne vidd a hátadon, csak rárohad.
Tedd a csomagtartóra gumipókkal, vagy kosárral, vagy vegyél olyan hátizsákot, ami a bicikli oldalára akasztható (csomagtartó kell hozzá)
"Mivel ugye láthatósági mellény kötelező"
Kezdjük ott hogy nem, csak rossz látási viszonyok között.
@5: aztán pontosítja, hogy pa "fényvisszaverő ruházat" az MSZ:EN mittudoménhányas szabványnak megfelelő öltözet -amely szabvány szövege átlag földi halandó számára nem, hozzáférhető, a megfelelő hivataltól pár tízezer forintért szerezheted meg. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha a fakabát kekeckedni akar, akkor a megfelelősségi címkét fogja keresni -és azt csaka kukásmellényen illetve néhány munkaruhán fogja megtalálni...
De hogy a kérdésre is válaszoljak: semmi nem tiltja a hátizsák használatát. Mondjuk én a helyedben nem ragaszkodnék hozzá, főleg ha van csomagtartód is: miért én cipeljem a cuccaimat, ha viheti azt a kerékpár is? Egy oldaltáska vagy váztáska sokkal jobb választás -a gerinced és a segged már ilyen rövid távon is értékelni fogja, ha nem terheled feleslegesen.
Ja most látom, hogy elektromos kerékpárról van szó, tegnap éjjel rollernek olvastam.
Akkor olyat tényleg láttak a falusiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!