Egy éve van jogosítványom, és két hónapja vezetek saját autóval napi rendszerességgel, ám elégedetlen vagyok a teljesítményemmel.
Minden váltáskor érzem,hogy picit ugrik az autó, nem kapom el megfelelően a fogáspontot. Vagy hamar ugrok le róla, vagy túl sokáig vagyok rajta, akkor meg bőg a motor.
Körforgónàl, mikor annyian várakoznak, hogy egy másodperc áll rendelkezésre,hogy gyorsan két kocsi közé be tudj ugrani előfordul, hogy lefulladok.
Amennyire imádtam a vezetést, most annál inkább érzem gáznak,hogy nem javulok.
2023. márc. 16. 11:56
1/9 anonim válasza:
Az már fél siker, ha legalább látod, hogy béna vagy. Lesz majd jobb. Hogy mennyivel, nem tudom. Ez is olyan, mint bármi más. Van, akinek több érzéke van hozzá, másnak kevesebb. Az a lényeg, hogy lásd a korlátaidat, és mindig azon belül maradj!
2023. márc. 16. 11:59
2/9 anonim válasza:
A vezetést csak nagyon sok gyakorlással lehet megtanulni rendesen. Pl. én lassan 4 éve vezetek közel napi rendszerességgel és tökéletesnek nem nevezném, majdnem annak igen. Gyakorolj sokat, egyre jobban fog menni, nem 1 hónap gyakorlás után, hanem több év kell.
2023. márc. 16. 12:02
3/9 anonim válasza:
Vannak autók amelyeket könnyebb lefullasztani, lehet hogy pechedre a tied is ilyen. De emiatt ne stresszeld magad, dobj egy "T" betűt hátra (de úgy hogy ne nagyon zavarja a hátsó látóteret), ettől a legszívtelenebb hímsoviniszták is megnyugszanak, még ha előttük is dekkolsz a zöldnél :)
2023. márc. 16. 15:03
4/9 anonim válasza:
Én 1-2 hónap alatt profi sofőr lettem. Eléggé profin kezelem az autót.
2023. márc. 16. 15:35
5/9 anonim válasza:
XD 2 hónap? Az semmi. Majd TALÁN 20 év múlva elmondhatod magadról, hogy jó vagy.
2023. márc. 16. 17:26
6/9 A kérdező kommentje:
Ha nem fűszerezed meg a választ lekezeléssel is világosan értem ,utolsó ! :)
Gondolom Te minden kétséget kizárólag a "több mint 20 éve vezető" sofőrök táborát gazdagítod.
2023. márc. 16. 17:47
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem akartam lekezelő lenni, és se 20 éve nem vezetek, se tökéletesen, és nem is akarok. Amíg balesetet nem okozok addig teszek rá, hogy ki mit gondol rólam. Tedd azt te is.
2023. márc. 16. 19:37
8/9 anonim válasza:
Ha jobban belegondolok már az oktatóvak szinte profi sofőr voltam, csak streszeltem hogy ott ült mellettem. De amióta egyedül vezetek már az első hónapban profi voltam.
2023. márc. 16. 19:58
9/9 anonim válasza:
Hát szerintem soha nem lesz senki biztos sofőr (vagy igen ritka az ilye) legfeljebb azt gondolja magáról. Az a baj, hogy a járművezetés távolról sem merül ki a gépkocsi kezelésében. A "biztos sofőrnek" ismertetőjegye kell legyen az is hogy váratlan helyzeteket gyorsan és jól old meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!