Szerintetek 10-ből hány autó áll meg a táblánál? Ha látjátok, hogy hátulról nem jön senki, megállnátok?
TEljesen valószínűleg én sem állnék meg. Ha emgbüntetnének, elfogadnám, teljesen igazuk lenne.
De szerintem ide felesleges a STOP.
De, így van.
Ez megint csak arról szól, hogy mocskoljuk a rendőröket, hogy mit képzelnek, hogy betartatják a szabályokat.
Ezek azok a helyek, ahol majd kifizetem a bírságot. Na bumm. Amúgy nemzetgazdasági érdek lehetne ilyen energiaszegény időkben nem arra elbaltázni az üzemanyagot, hogy megálljunk és elinduljunk a lendületes haladás helyett. Van jópár ilyen hely még az országban, ahol eszem ágában sincs megállni, ha jól belátom, hogy nincs kinek elsőbbséget adni.
"Ha már csak 2 ember is jobban figyel a szabályokra az ilyen esetek után, már megérte az akció. "
A karosszériásoknak biztos. 100%, hogy itt előbb fognak valakit farbaverni mert megáll, mint oldalba verni, mert nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!