Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek 10-ből hány autó...

Szerintetek 10-ből hány autó áll meg a táblánál? Ha látjátok, hogy hátulról nem jön senki, megállnátok?

Figyelt kérdés
[link]

2023. febr. 27. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem 1-2.

Nem állnék meg.

2023. febr. 27. 14:21
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

TEljesen valószínűleg én sem állnék meg. Ha emgbüntetnének, elfogadnám, teljesen igazuk lenne.

De szerintem ide felesleges a STOP.

2023. febr. 27. 14:22
 3/14 A kérdező kommentje:
Én azt nem szeretem, amikor a rendőrség kinéz magának egy helyet, ahol ki kelet osztani pár büntetést. Ez se nem megelőzés, se nem oktatás, arról szól, hogy valószínűleg kevesen állnak meg, és ezt a rendőrök is tudják. Már iskolában el kellene kezdeni a KRESZ oktatását, rendőröknek előadást tartani, stb., ha valóban azt akarják, hogy normálisabban közlekedjenek az emberek. Egy az, a gyerekek jobban fogékonyak, másik pedig, a rendőrség megkedveltethetné magát.
2023. febr. 27. 15:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már csak 2 ember is jobban figyel a szabályokra az ilyen esetek után, már megérte az akció. Nehogy azt hidd hogy kizárólag a büntetés miatt állnak ki.
2023. febr. 27. 16:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy nem fognak megállni. Esetleg 1 hétig igen, utána megint nem, mert felnőttként az ember már nem fog másképpen szocializálódni. 2 ember esetén pedig nem érte meg, mert egy-egy akciónak költségei vannak.
2023. febr. 27. 16:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden kicsi számít.
2023. febr. 27. 18:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Csak ez ebben az esetben nem így van.
2023. febr. 27. 18:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

De, így van.

Ez megint csak arról szól, hogy mocskoljuk a rendőröket, hogy mit képzelnek, hogy betartatják a szabályokat.

2023. febr. 27. 18:33
 9/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
28%

Ezek azok a helyek, ahol majd kifizetem a bírságot. Na bumm. Amúgy nemzetgazdasági érdek lehetne ilyen energiaszegény időkben nem arra elbaltázni az üzemanyagot, hogy megálljunk és elinduljunk a lendületes haladás helyett. Van jópár ilyen hely még az országban, ahol eszem ágában sincs megállni, ha jól belátom, hogy nincs kinek elsőbbséget adni.

"Ha már csak 2 ember is jobban figyel a szabályokra az ilyen esetek után, már megérte az akció. "

A karosszériásoknak biztos. 100%, hogy itt előbb fognak valakit farbaverni mert megáll, mint oldalba verni, mert nem.

2023. febr. 27. 19:41
 10/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk osztogatnak pontot is, 18 pontnál ugrik a jogsi, és nem tudjuk, melyik helyen van pont egy drón felettünk. Szóval ez sem jó megközelítés, hogy majd kifizetem a bírságot, aztán kész.
2023. febr. 27. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!