Tegnap reggel kimentem egy ember elé autova nekem volt elsőbbségadás táblám nem láttam az autot mert pont kanyarbol jött elkezdi kiabálni de senki nem sérult meg nem tort ossze senki autoja van ott egy terfigyelo kamera feljelenthet?
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 17:08
1/15 anonim válasza:
Mi alapján jelenthetne fel? Mert beszorult a zabszem a seggébe? :-) Miért ennyire fostosak sokan?
2/15 A kérdező kommentje:
Mert nem adtam meg az elsőbbséget.Nagyon szégyellem magam.
2021. jún. 22. 17:12
3/15 anonim válasza:
Nem tud feljelenteni. Vagyis technikailag igen, de nem fognak vele foglalkozni.
4/15 anonim válasza:
"Mert nem adtam meg az elsőbbséget.Nagyon szégyellem magam." ő meg a megengedett 2x jött ilyen helyeken általában 30as tábla van
5/15 A kérdező kommentje:
De nem is értettem miert szidot jobbra indexelt én meg balra mentem siman elfertunk volna 2 en
2021. jún. 22. 18:13
6/15 anonim válasza:
Az emberek 99,987%-a elfelejti az ilyet 3 másodperc után, ha kiidegeskedte magát. A maradék 0,123% pedig talán még otthon is ezen mérgelődik, ezen belül 0,0004% besétál a rendőrségre és feljelent, majd kinevetik, aztán hazamegy, hogy mekkora szar az egész.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat igazából a nagy részébe én vagyok a hibás elismerem. Csak nem értem az ilyen embereket
2021. jún. 22. 18:21
8/15 A kérdező kommentje:
De az a vicc még nyomtam neki a gázt nem állt volna meg az a szerencsem gyorsan kormányoztam.
2021. jún. 22. 18:25
9/15 A kérdező kommentje:
De az a vicc még nyomta neki a gázt. Elozot el irtam.
2021. jún. 22. 18:26
10/15 anonim válasza:
Vannak ilyenek, de lehet, hogy csak rossz napja volt. Ez ne szegje kedvedet a vezetéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!